آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۵۵۳۱

اعلام آمادگی الحشدالشعبی برای مقابله با نیروهای ترکیه

سخنگوی امنیتی نیروهای داوطلب مردمی عراق تاکید کرد که این نیروها در صورت نیاز، برای مقابله با نیروهای ترکیه در میدان هستند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یوسف ‌الکلابی سخنگوی امنیتی حشد الشعبی عراق (نیروهای داوطلب مردمی) در گفتگو با شبکه خبری المیادین، اخبار منتشر شده درباره توقف عملیات نظامی برای آزادسازی موصل را رد کرد و گفت: برای قطع راههای امدادرسانی به داعش از سوریه به عراق و بالعکس تلاش می‌کنیم.

 

وی با بیان اینکه دولت ترکیه تلاش می‌کند بحرانهای خود را به خارج صادر کند.گفت: اگر دولت مقابله با نیروهای ترکیه را ضروری بداند، ما در میدان هستیم.

 

الکلابی در بخش دیگری افزود ما افتخار می‌کنیم که مسئول آزادسازی تلعفر که نبردی دشوار تر است، شدیم.

 

ترکیه در هفته‌های گذشته بر سر حضور نیرو‌هایش در پایگاه نظامی «بعشیقه» در نزدیکی موصل تنش‌های زیادی با دولت مرکزی عراق داشته است. نیروهای ترک در این پایگاه هزاران سرباز منطقه اقلیم کردستان را آموزش داده‌اند.

 

در حالی که مقامات بغداد می‌گویند عراق برای آزادسازی موصل از دست داعش نیازی به نیروهای آنکارا ندارد، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه ادعایی صدام‌گونه را مطرح کرده است.

 

اردوغان روز گذشته در سخنانی مدعی شد که «موصل از نظر تاریخی متعلق به ترکیه است». حال آنکه موصل زمانی تحت قلمرو پادشاهی عثمانی بوده که هیچ ارتباطی به جمهوری ترکیه امروزی ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار