آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۷۵۵۳
وزارت دفاع عراق تأیید کرد:

ورود نیروهای ارتش عراق به شهر موصل

وزارت دفاع عراق اعلام کرد که نیروهای ارتش عراق بعد از نزدیک به دو سال از اشغال داعش، توانستند وارد شهر موصل شوند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت دفاع عراق ورود نیروهای ارتش این کشور به شهر موصل را رسما تأیید کرد.

 

سرهنگ «تحسین ابراهیم» سخنگوی وزارت دفاع عراق در گفت وگو با شبکه خبری «سی ان ان» آمریکا با اعلام این خبر، افزود: یگان هایی از لشکر 9 زرهی ارتش عراق وارد محله «الانتصار» واقع در شرق موصل شده اند.

 

ساعتی قبل از این خبر، برت مک‌گورک نماینده آمریکا در ائتلاف موسوم به ائتلاف ضد داعش در ادامه اخبار دیروز، تایید کرده بود که نیروهای عراقی وارد مناطق شرقی شهر موصل شده‌اند.

 

این اولین بار است که عراق رسما ورود نیروهای ارتش خود را به شهر موصل، مقر داعش را تأیید می‌کند.

 

منابع رسانه‌ای عراق پیشتر اعلام کرده بودند که نیروهای پشمرگه و ارتش عراق از منطقه «گوگجلی» واقع در شرق و منطقه «الشلالات» واقع در شمال شرق موصل، وارد این شهر شده بودند.

 

نیروهای عراق پیش از این منطقه «گوگجلی» و «السماح» را در شرق و شمال شرق موصل آزاد کرده بودند.

 

عملیات آزادسازی موصل از دست داعش، ساعت 2 بامداد 26 مهر ماه، به فرمان «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق شروع شد و تنها نیروهای ارتش، نهاد مبارزه با تروریسم و پلیس عراق حق ورود به این شهر را دارند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهران
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۲
خدا رو شکر
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار