کد خبر:۵۵۷۸۹۳
معاون بهداشت وزیر بهداشت:

۴۷ میلیون نفر در سامانه سیب ثبت‌نام کرده‌اند

معاون بهداشت وزیر بهداشت در خصوص پروند سلامت الکترونیکی گفت: اکنون ۴۷ میلیون نفر در سامانه سیب ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، به ۱۶ میلیون نفر خدمات‌رسانی می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی اکبر سیاری حاشیه افتتاحیه شبکه سلامت مشهد در فرهنگ سرای ترافیک به اجرای شدن شبکه بهداشت شهری در مشهد اشاره داشت و گفت: در حال حاضر دسترسی مردم به خدمات سلامت با تکمیل این شبکه در تمام کلان شهرهای ایران به جزء تهران فراهم شده است.

 

وی با بیان این‌که در این شبکه از مردم حفاظت مالی می‌شود و علاوه بر این برای تمام گروهای سنی برنامه خدمت طراحی شده است، تصریح کرد: مهمترین این برنامه‌ها، پیشگیری از بیماری‌ها واگیردار و غیر واگیر دار در کشور است.

 

معاون بهداشت وزیر بهداشت و درمان افزود: برنامه تاسیس شبکه بهداشت را اکنون در چهار شهر کشور اجرای کرده‌ایم که امیدواریم در سایر شهرهای ایران نیز این امر تحقق شود.

 

سیاری در بخش دیگر از سخنان خود به پرونده سلامت الکترونیکی اشاره و بیان داشت: در حال حاضر ما چند سامانه داریم که یکی از آنها سامانه سیب می‌باشد که 47 میلیون نفر در این سامانه ثبت نام کرده‌اند و از این تعداد به 16 میلیون نفر خدمات ارائه می‌شود.

 

وی با اعلام این خبر که تا پایان دوره دولت یازدهم تمامی مردم کشور از پرونده سلامت الکتورنیکی برخوردار خواهند شد، گفت: در گذشته کمبود واحدهای بهداشتی  داشته‌ایم که اکنون این کمبودها برطرف شده است هرچند که برخی از مراکز بهداشت ما استجاری است.، اما شبکه بهداشت در شهر و روستاهای کشور تکمیل خواهد شد.

 

سیاری متذکر شد: در روستاها به دلیل وجود بودجه، دو هزار و 500 پروژه اجرا شد و دو هزار و 500 پروژه دیگر در دست اقدام است.

 

وی برنامه بعدی نظام سلامت را راه‌اندازی پزشک خانواده دانست و گفت: مقدمات این کار صورت گرفته است و با آموزش پزشک و اتصال سامانه‌های بهداشتی در بیمارستا‌ن‌ها این طرح اجرای خواهد شد.

 

معاون بهداشت وزیر بهداشت به آسیب اجتماعی و اهمیت توجه به آنها اشاره و خاطرنشان کرد: بی‌تفاوتی، برخورد فیزیکی و یا قبول این آسیب‌های سه استراتژی به منظور حل این آسیب‌ها است، که مورد آخر بهترین اقدام در حل این آسیب‌ها می‌باشد؛ که در این صورت به حمایت‌های اجتماعی و سیاسی نیاز است.

 

170 تخت بیمارستانی به خراسان رضوی تحویل داده شده است

در ادامه رشیدیان، استاندار خراسان رضوی با بیان این موضوع که با توجه به این‌که سیاست دولت محرومیت‌زدایی است، گفت: در خراسان رضوی قبل از سال 94 اقدام به تکمیل خانه‌های بهداشت روستایی کرده‌ایم، بعد از  تکمیل این خانه‌های بهداشت روستایی به حاشیه‌های شهر مشهد پرداخته شد و اکنون صدرصد برنامه‌های حوزه سلامت را انجام داده‌ایم.

 

وی  غربالگیری، نظارات و تکمیل پروندهای الکتورنیکی را از جمله اقدامات بزرگ در این استان دانست، خاطرنشان کرد: در حوزه سلامت تمام دستگاه‌ها و مردم باید باهم همکاری داشته باشند تا به نتیجه مورد نظر برسیم، مثلا در حوزه سلامت تغذیه در جهت امنیت غذای افراد جامعه، باید تمامی دستگاه‌های مربوط به این حوزه با هم مشارکت داشته باشند.

 

رشیدیان خاطرنشان کرد: در حوزه تغذیه همچنین باید به طرح کشت ارگانیک، تولیدات مواد غذای کارخانجات، تولید و توزیع نوع نان در نانوایی‌ها توجه شد.

 

وی در بخش دیگر از سخنان خود نقش مردم در طرح تحول سلامت را موثر ارز‌یابی کرد و بیان داشت: باید در مراکز بهداشت به سلامت روحی و روانی مردم توجه شود؛ چراکه کنترل خشم سلامت روان را به دنبال دارد.

 

استاندار خراسان رضوی در پایان سخنان خود با اشاره به این موضوع که 994 نیرو بخش سلامت در خراسان رضوی مشغول به خدمت می‌باشند، در خصوص تعداد تخت‌های این استان یادآور شد: 170 تخت تحویل استان شده است و دو هزار و 100 تخت دیگر در حال ساخت می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار