آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۸۲۳۳

غذای ۲۵ میلیون نفر در ایران هر سال دور ریخته می‌شود

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی با بیان اینکه سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی ایران تبدیل به ضایعات می شود گفت: با جلوگیری از ضایعات بخش کشاورزی می توانیم غذای ۲۵ میلیون نفر را در کشور تامین کنیم.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، علیرضا بزرگی درباره وضعیت رسانه ای کشور در بخش کشاورزی اظهار کرد: بخش کشاورزی کشور حامی رسانه ای قوی ندارد و در بخش های مختلف رسانه ها از جمله صدا و سیما به آن توجه نمی شود.

 

وی افزود: باید اذعان داشت که بخش کشاورزی کشور در رسانه ها مانند مثل معروف از دل برود هر آنکه از دیده رود شده است و بخشهایی مانند نفت و صنعت بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.

 

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی تهران ادامه داد: در خوشبینانه ترین وضعیت در کشور می توانیم از نیمی از اراضی قابل کشت استفاده کنیم و آنچه از نیروی فعال بخش کشاورزی کشور تا به امروز استفاده شده است حداکثر نیمی از آنها را شامل می شود.

 

وی تصریح کرد: رکوردهای کشاورزان برتر کشور نشان می دهد که می توانیم سالانه غذای 300 میلیون نفر را در کشور تامین کنیم.

 

بزرگی اضافه کرد: سالانه 30 درصد محصولات کشاورزی ایران تبدیل به ضایعات می شود که اگر بتوانیم این ضایعات را جبران کنیم یم توانیم غذای 25 میلیون نفر را تامین کنیم.

 

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی تهران گفت: رکوردهای کشاورزان نمونه ما در برخی موارد 20 برابر سایر کشاورزان و متوسط بخش تولید است و در صوررتی که بتوانیم از ظرفیت سازمان های تخصصی مانند نظام مهندسی کشاورزی استفاده کنیم می توانیم میانگین تولید خود را افزایش و از میزان ضایعات بخش کشاورزی بکاهیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار