آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۰۰۳
حمید روحانی:

روحانی معتقد است در دهکده جهانی سخن از استقلال پوچ است

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی گفت: روحانی مخالف استقلال است و کتاب ایران و استقلال را به قلم سریع القلم و با مقدمه خود به نام ایران و استقلال منتشر کرده. وی در این کتاب گفته در دهکده جهانی سخن از استقلال پوچ است و تا جهانی نشویم ایران ترقی نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید حمید روحانی در ویژه برنامه «زیر پوست انقلاب» که عصر امروز به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد؛ با اشاره به اینکه اسلام از زمان ظهور دچار فتنه شد، گفت: کسانی در دوران پیامبر به هر نحوی با اسلام مقابله می‌کردند و زمانی که با قدرت زور و فشار نتوانستند اسلام را از بین ببرند فتنه را در جهان اسلام گسترش دادند. در دوران حضرت علی(ع)  هم با راه انداختن جنگ جمل و صفین و نهروان فتنه های ننگین را دنبال کردند.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی با بیان اینکه فتنه گران از آغاز نهضت اما خمینی(ره) سعی داشتند ایشان را از حرکت بازدارند، افزود:  نخستین زمزمه ای که بعد از آغاز نهضت امام در سال 42 آغاز شد این بود که اگر به مبارزه ادامه دهیم حوزه آسیب می‌بیند. وقتی به فیضیه حمله شد و طلاب را به خاک و خون کشیدند فتنه گران به صحنه آمدند و گفتند وقتی می‌بینیم که اگر اعتراض کنیم ما را می‌کشند باید تقیه کنیم. بعد از 15 خرداد زمزمه کردند جواب خون های ریخته شده را چه کسی می دهد؟ در مرحله ای که امام خطر اسرائیل و آمریکا را گوش زد می‌کردند، فتنه گران گفتند کفار یکپارچه اند و چرا امام روی آمریکا اصرار دارد.

 

وی ادامه داد: در اوج نهضت گفتند شاه شیعه هست و اگر سرنگون شود معلوم نیست کشور دست چه کسی بیفتد؟ حجتیه فتنه گری می‌کرد که اسلام از سیاست جداست و جریان مجاهدین هم می‌خواستند رهبری نهضت را از امام بگیرند.

 

روحانی گفت: بعد از اینکه فتنه گری ها در مقابل بصیرت امام و آگاهی ملت راه به جایی نبرد و نهضت اوج گرفت و زمینه انقلاب فراهم شد؛ کسانی مثل نهضت آزادی که از 43 تا 56 ساکت بودند به صحنه آمدند و گفتند ما طرفدار قانون اساسی، آزادی بیان و انتخابات آزاد هستیم که این هم فتنه بود و مشکل ساز شد.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی عنوان کرد: بالاخره وقتی امام در نوفل لوشاتو بود بازرگان آمد به امام گفتند اگر شاه را بیرون کنید، ایران تجزیه می شوند و بگذارید حالا که  توبه کرده و گفته حاضرم با شما کنار بیایم، او را بیرون نکنید. امام هم گفت کدام عقل و انسانیت اجازه این را می دهد.

 

وی فتنه بنی صدر و منافقین، جمهوری دموکراتیک اسلامی، مخالفت با ولایت فقیه، تشکیل حزب خلق کرد و ترک و عرب را از دیگر فتنه های رخ داده در انقلاب دانست و افزود: فتنه زمان جنگ هم این بود که می‌گفتند مردم از جنگ خسته شده اند. بعد از آن هم  فتنه مهدی هاشمی و منتظری، فتنه فایزه هاشمی و فتنه 18 تیر 78 و سرانجام فتنه 88 را داریم.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی اضافه کرد: بازرگان می‌گفت فرق ما با امام این است که اسلام را برای ایران میخواهیم و ایشان ایران را برای اسلام میخواهد و این نشان می‌دهد که  معنای اسلام را نفهمیده چون وطن خواهی جز اسلام است و جدا کردن این دو غلط است.

 

روحانی ادامه داد: بازرگان قبل از دولت موقت می‌گفت  اسلام نیازی به روحانی ندارد. بعد که به عنوان رئیس دولت موقت تعیین شد نهضت آزادی اعلامیه داد که ما طبق دستور قرآنی پیروی از امام را پیروی از خدا می‌دانیم و از ولایت حمایت می‌کنیم. بعد هم بازرگان گفت در کربلا حر مقابل حسین(ع) سر تسلیم فرو آورد و حر حسینی شد و چه خوب است امروز هم بختیار لر به بختیار حر تبدیل شود و به حر حسین زمان تعیین شود. ولی بعد که از دولت موقت کنار رفت کتاب نوشت که در اسلام سندی نداریم که فقیه حق حکومت دارد و دین از سیاست جداست.

 

وی در ادامه با بیان اینکه فتنه 88 ویژگی های متفاوتی با فتنه های قبل داشت، گفت: در این فتنه چهره های شناخته شده ای مثل کروبی و میرحسین و هاشمی را به صحنه آورده بودند. همه گروه ها  و گروهک ها را به میدان آورده بودند که یادآور جنگ احزاب بود که تمام قبائل به جنگ پیامبر رفتند. اتاق عملیات هم سفارتخانه ها بودند و 17 سفارتخانه این جریان را هدایت و حمایت می‌کردند.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی، به کار گرفتن شیوه عصر انقلاب مثل شهید سازی را از دیگر ویژگی های فتنه 88 دانست و افزود: تمام دستگاه تبلیغاتی غرب برای جوسازی بسیج شده بود و  چهره های شاخص فتنه مشاورین نفوذی وابسته به بیگانه داشتند که بعد از شکست فتنه سر از آمریکا درآوردند.

 

روحانی در ادامه با تاکید بر اینکه فتنه عظیم 88 به برکت بصیرت مردم و صلابت رهبری در هم شکسته شد؛ گفت: بعد از آن زمزمه هایی شروع شد که تمام مشکلات مملکت مثل گرانی وتورم، بیکاری، نداشتن مسکن و کم بودن قدرت خرید معلول نداشتن رابطه با آمریکاست و اگر با آمریکا صلح کنیم همه این مشکلات حل می شود و به سعادت می‌رسیم.

 

وی گفت: رهبری را هم مانع صلح و رسیدن به سعادت معرفی کردند و همانطور که علی(ع) در صفین به ناچار تن به صلح داد، رهبری گفت من مذاکره را بیهوده می‌دانم و آدم عاقل هم کار بیهوده نمی‌کند ولی اگر فکر می‌کنید با مذاکره مشکلی حل می‌شود بفرمایید.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی، فریب دادن مردم را علت روی کار آمدن دولت روحانی دانست و تصریح کرد: این به مردم بها نمی‌داند، هوادار وابستگی به غرب است و حزب الهی ها را چماقدار می‌خواند. حتی پیام های امام و نظریات امام را هم تحریف می کند. در 8 بهمن 94 در مرقد امام(ره) در حضور کسی که اصطلاح یادگار امام را یدک می‌کشد می‌گوید ما نباید خود را مثل مشتی متحجر به آثار امام و مشتی کلمات بی روح محدود کنیم. باید ببینیم امام اگر امروز در میان ما بود چه می‌کرد.

 

روحانی اضافه کرد: روحانی مخالف استقلال است و کتاب ایران و استقلال را به قلم سریع القلم و با مقدمه خود به نام ایران و استقلال منتشر کرده و گفته امیدوارم این مانیفست اجرایی شود. در این کتاب جمله برای پیشرفت باید از فرق سر تا انگشت پا غربی شویم را با زبان جهانی شدن مطرح کرده و گفته در دهکده جهانی سخن از استقلال پوچ است و تا جهانی نشویم ایران ترقی نمی‌کند و اگر می‌خواهیم جهانی شویم باید اسلامی را در ایران پیاده کنیم که با فرهنگ غرب همخوان باشد.

 

وی با اشاره به اینکه روحانی در این کتاب می‌گوید باید سیاست دولت را از خیابان ها جمع کنیم و در محافل سیاسی بیاوریم، گفت: روحانی این را عملی کرده و می بینیم که همه دشمنان باید از جریان مذاکرات اطلاعات کافی داشته باشند اما مردم ایران نباید هیچ اطلاعی داشته باشند. حتی وقتی رهبری می‌گوید فکت شیت را اعلام کنید این کار را نمی‌کند و بعد از آن هم در پاسخ به سوال خبرنگاری میگوید ما فکت شیت را قبل از اینکه آمریکا منتشر کند منتشر کرده بودیم و به نوعی رهبری را مسخره می‌کند.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی خاطرنشان کرد: با خودباختگی در برابر غرب و بیگانه پرستی با خون شهدای ما بازی می‌کنند. در کشوری که مهندسین در زمینه های مختلف خلاقیت نشان داده اند؛ آشپزخانه قطارها را به شرکت اتریشی واگذار و آزادراه تهران شمال را به شرکت ایتالیایی می‌دهند.

 

روحانی با بیان اینکه دولت فعلی دروغ گویی، دروغ پردازی و سکوت اخلاقی را در کشور نهادینه کرده است، گفت: رئیس جمهور مملکت مثل آب خوردن دروغ می‌گوید. وقتی مسئولین مذاکره صریحا می‌گویند  که برجام نتیجه نداشت؛ روحانی می‌گوید صد تحریم برداشته شده است!

 

وی با بیان اینکه وقتی انسان ایمان را کنار گذاشت باکی از بی حیایی ندارد، عنوان کرد: امام خطاب به آخوند ها می‌گوید خدا نکند قبل از اینکه خود را اصلاح کنید جامعه به شما رو بیاورد و نمونه اش را الآن می‌بینیم. فتنه ای که در این دولت ایجاد شد در طول انقلاب بی سابقه بود. بدترین فساد و دفاع از دزدی و مسخره کردن مردم در این دولت انجام شده است و اگر ذره ای به گرسنگی و بیچارگی مردم و بیکاری فکر می‌کردند این مصیبت ها بوجود نمی‌آ‌مد.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی تصریح کرد: خطر این رئیس جمهور از همه خطرهایی که تاکنون با آن مواجه بودیم بیشتر است. ایشان از نظر قرآن منافق است. منافق از دید قرآن یعنی کسانی که کافر را در مقابل مومنین عزیز می‌گیرد و پیش بینی امام درباره روحانی این است که جهنمی است.

 

روحانی اضافه کرد: در این دولت اشرافی گری را ترویج  وساده زیستی را فراموش کردند.  امام  این را می‌دانستند و گفتند «باید سعی شود از راه رسیده ها چهره کفرستیزی و فقر ستیزی انقلاب را خدشه دار نکنند ولکه ننگ دفاع از مرفهین را به ما نچسبانند و آنهایی که دستی بر آتش نداشته اند نباید به مسئولیت های کلیدی دست پیدا کنند که اگر راه یابند چه بسا انقلاب را یک شبه بفروشند.»

 

وی تصریح کرد: امروز کسی در راس حکومت قرار گرفته که حتی یک روز هم انقلابی نبوده و برای انقلاب یک کشیده نخورده است و وابسته به اشرافیگری است.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی در ادامه ایجاد زمزمه برای محکوم کردن تسخیر لانه جاسوسی را یکی از محورهای 29 گانه فتنه دانست و افزود: مقررات طرفینی است و حفظ حرمت سفارتخانه تا وقتی است که صاحب آن پا از گلیمش دراز نکند. و نه عقل سلیم و نه اسلام قبول ندارد که سفارتخانه فتنه به پا کند و جاسوس تربیت کند و ما هم دست روی دست بگذاریم.

 

روحانی با اشاره به اینکه استکبار جهانی به شدت از این حرکت وحشت دارد، گفت: می‌ترسند باب شود که مردم دنیا برای انتقام گیری از مستکبران به سفارتخانه ها حمله کنند. آمریکایی ها می‌گویند رئیس جمهور سوریه باید برود و نیرو پیاده می‌کنند و جنگ راه می اندازند ولی برخی آنقدر گستاخند که اگر روزی چهار جوان مظلوم سوری به سفارت امریکا حمله کردند؛ می‌گویند این کار خلاف عرف دیپلماتیک است.

 

وی با بیان اینکه اگر قرار است حمله کنندگان به سفارت عربستان محاکمه شوند، رئیس جمهور هم باید محاکمه شود، تصریح کرد: اگر  روزی که حرمت جوانان مظلوم ما را در جده هتک کردند؛ رئیس جمهور جدی موضوع را دنبال می‌کرد و ماجرای منا را دنبال می‌کرد، هیچ جوانی به سفارت حمله نمی‌کرد. وقتی جوان می‌بیند هتک حرمت می‌شود و کسی نیست دفاع کند به ناچار خودش وارد می‌شود.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی با تاکید بر اینکه نهضت امام دو بعد استبداد ستیز و استکبارستیزی داشت، گفت: تصرف لانه جاسوسی تنها کاری بود که یک جوان ستم دیده ایرانی که از ظلم آمریکا جانش به لب رسیده بود می‌توانست انجام دهد. حالا کسانی که زبان امریکا در دهانشان است می گویند اگر این کار را نکرده بودیم مشکلات امروز را نداشتیم. اینقدر بی غیرت شدید که دوست دارید سلجوقه های امریکایی ناموستان را به بازی بگیرند؟

 

روحانی افزود: اگر غیرت داشتید در مقابل چنین دشمن خطرناکی دست روی دست نمی‌گذاشتید. اجازه بدهید صد سال دست اربابانتان از این مملکت کوتاه باشد. در این این سی سال بدون اغراق، ایران به اندازه 300 سال عصر ستم شاهی پیشرفت داشته است.  اگر با سیمان قلب راکتور را نمی‌بستید الان خیلی مراحل را طی کرده بودیم ولی لیبرالیست های کدخداپرست به دست یک عمامه بر سر نقشه های خود را پیاده کردند.

 

وی گفت: بیش از 200 سال امریکا و انگلیس در کشور بودند و آمار دهید از آن چه گیرتان آمده که امروز ندارید فقط نداشتن عزت و استقلال را نداریم.

 

رئیس بنیاد تاریخ پژوهی اضافه کرد: در طول این سه سال رئیس جمهور فخیمه در مقابل یک انتقاد ملت را بسیار تحقیر کرد . در طول این سی سال امریکا جرئت نکرده بود از اموال بلوکه شده چیزی بردارد و به برکت این دولت از آن برداشت کردند. معلمین را در امارات غل و زنجیر کردند و این ها برکت دیپلماسی تعامل با دنیای این دولت است.

 

روحانی در پایان خطاب به دانشجویان گفت: این آدم های بزدل اشرافی مسلک به حدی ترسو هستند که اگر ببینند کسی محکم مقابلشان ایستاده اینقدر گستاخ نمی‌شوند. با طومار و نامه انتقاداتان را به دفتر ریاست جمهوری منتقل کنید. رهبری حسین زمان است و اینهایی که پست و مقام دارند هیچکدام دلشان با رهبری نیست. شما نیروهای انقلابی باید حسین زمان را تنها نگذارید؛ امروز ابی‌ذر و عمار می‌خواهیم که در مقابل این همه خیانت ساکت ننشینند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار