اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
ابوذر دهقان، رئیس دانشکده دامپزشکی آزاد کازرون در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، در واکنش به قطع درختان این دانشگاه گفت: متاسفانه این بی تدبیری و کج سلیقهگی از سوی مسئول فضای سبز دانشگاه بدن هماهنگی با ما انجام شده و فعالیت فرد خاطی تعلیق شده است.
وی با بیان اینکه هرس درختان برای ثمردهی در فصل بهار هر سال در این دانشگاه انجام می شود، گفت: با توجه به اینکه برخی درختان در کنار سیم برق و دیوار دانشگاه قرار گرفته بودند، قرار بر این شد که برای امنیت بیشتر این درختان هرس شوند؛ اما متاسفانه مسئول فضای سبز دانشگاه در روزهای پنجشنبه و جمعه مسئولان دانشگاه نیز حضور نداشتند، با نهایت کج سلیقه گی و بی تدبیری اقدام به قطع درختان کرده است.
رئیس دانشکده دامپزشکی آزاد کازرون ادامه داد: در نامه ای که برای پیمانکار در خصوص هرس درختان از سوی رئیس دانشگاه مرقوم شده بود، تاکید کرده بودیم که هر قطع درختی هم که اگر قرار است انجام شود، باید با نظر کارشناس صورت گیرد که متاسفانه نمی دانیم وی با چه هدفی اقدام به چنین کاری کرده است.
دهقان با تاکید بر اینکه مسئول فضای سبز دانشگاه هیچ مجوزی برای قطع درختان در دانشکده نداشته است، گفت: در همین راستا وی از کار معلق و کمیته انضباطی نیز برای وی تشکیل شده است.