آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۳۷۶
باهنر در پاسخ به خبرگزاری دانشجو:

تغییرات کابینه روحانی کارکرد معیشتی نداشت/ روحانی اصلاحات اقتصادی نکند رای آوردنش سخت می‌شود

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: «این جزو حقوق دولت است که می تواند ترمیم کابینه داشته باشد اما بیشتر مطالبات جامعه و فعالان سیاسی و اقتصادی این بود که اصلاحیات در بخش اقتصادی دولت اتفاق بیافتد.»

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا باهنر در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین که عصر امروز در محل خبرگزاری دانشجو برگزار شد به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

 

در این نشست خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص مشکلات معیشتی مردم و ناهماهنگی تیم اقتصادی دولت و تغییرات موجود در کابینه برای حل این مشکلات سوال کرد.

 

باهنر در پاسخ به این سوال گفت: «بالاخره مشکلات جامعه و مطالبات مردم بیشتر در میدان اقتصاد است. این مسئله هم دو شاخص دارد که جزو مطالبات اصلی است. یکی مسئله رشد و راه افتادن رونق بنگاه ها و مسئله اشتغال است که کاملا  بر وضعیت معیشتی موثر هستند.  مسئله بیکاری و رکود امروز بزرگترین درد جامعه است و دولبت باید به این دو مطالبه یک جواب سریع و جدی بدهد. تغییرات وزرا در این راستا نبود. بلکه برای تغییر زمین بازی و زمین رقابت بود که به میدان ورزشی و فرهنگی و آموزش پرورش کشیده شد.

 

وی افزود: «این جزو حقوق دولت است که می تواند ترمیم کابینه داشته باشد اما بیشتر مطالبات جامعه و فعالان سیاسی و اقتصادی این بود که اصلاحیات در بخش اقتصادی دولت اتفاق بیافتد. اگر رئیس جمهور آن را ضروری ندانند و یا این که مجلس ضروری ندارد در اختیارات خودشان است اما تصورم این است اگر دولت روحانی یک قدم ملموس و قابل حس برای جامعه بیکاری کشور و فعلان اقتصاد برندارد؛ جلب آرای مردم برایش سخت خواهد بود.»

 

باهنر در انتها گفت: «فکر می کنم ریزش آرای روحانی بیش از رویش هاست؛ مگر اینکه تا پایان سال کار اساسی انجام بدهد. البته در مطالبات پژوهشی و فنی قبول داریم ایشان رشد منفی اقتصاد کشور را از منفی  5 عبور داده ولی این به ذائقه مردم ننشته است. هنوز بسیاری از خانواده های کشور یکی دو تا فارغ التحصیل بیکار دارند. از آن بدتر خانواده هایی هستند که سرپرست خانواده اشان بیکار است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار