باید در صحنه علوم انسانی براساس واقعیات و منافع نظام حرکت کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۵۴۹
ظریف در جمع خبرنگاران:

باید در صحنه علوم انسانی براساس واقعیات و منافع نظام حرکت کنیم

وزیر امور خارجه با بیان اینکه آینده پژوهی فقط یک پژوهش نیست بلکه ترسیم آینده ای است که می‌تواند مورد علاقه ما باشد، گفت: باید درصحنه علوم انسانی مطابق واقعیات و منافع نظام حرکت کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه همایش بین‌المللی بحران های ژئوپلیتیکی جهان اسلام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فکر کردن، اندیشیدن و شناخت صحیح لازمه حتمی کنشگری است.

 

وی افزود: ما به چنین جلساتی نیاز داریم چراکه دوستان، همکاران و دانشگاهیان ما لازم است در ابتدا جهان را به درستی بشناسند و سپس با همین خود باوری که همه مردم ما در صحنه حضور دارند و همچنین خود باوری که در حوزه هسته ای و سایر حوزه ها داشتیم، بتوانیم در صحنه علوم انسانی هم با تولید علم و براساس واقعیت های کنونی و منافع و نیازهای جمهوری اسلامی حرکت خوبی آغاز کنیم.

 

ظریف تاکید کرد: در دنیای کنونی آینده پژوهی فقط یک پژوهش نیست بلکه ترسیم آینده ای است که می‌تواند مورد علاقه ما قرار گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار