اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این اجلاس رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی به همراه معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شرکت نمودند.
دکتر محمد جواد دهقانی در این اجلاس گزارش عملکرد ۱۵ ساله (۲۰۰۰-۲۰۱۵) کشورهای اسلامی در تولید علم را به صورت مکتوب ارائه نمودند. بر اساس این گزارش، میزان رشد تولید علم کشورهای اسلامی ۳۸% بوده که در مقایسه با رشد تولید علم دنیا که ۸۷% است معنادار بوده که نشان از خیزش و حرکت علمی کشورهای اسلامی است.
همچنین سهم تولید علم کشورهای اسلامی از ۱.۸% از سال ۲۰۰۰ به ۷.۲% در سال ۲۰۱۵ افزایش یافته است به گونه ای که سهم کشورهای اسلامی در این دوره ۴ برابر شده است.
در دیدار با رئیس دائمی آیسسکو (ISESCO) ، دکتر عبدالعزیز التویجیری ارائه گزارش ISC را بسیار مناسب، ارزشمند و معنادار توصیف نمودند.
در حاشیه این دیدارها، با وزرای علوم برخی از کشورهای اسلامی از جمله وزیر علوم تونس، مراکش، و مالی و نیز برخی از معاونین این کشورها از جمله پاکستان، مصر و.... مذاکراتی صورت گرفت و قابلیت های پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در نشست ها ارائه شد.
همچنین، در این اجلاس لزوم هدایت و توجه کشورهای اسلامی به شاخص های تاثیرگذار تولید علم به منظور کسب مرجعیت علمی و نیز تولید فناوری و ثروت مورد تاکید سرپرست ISC قرار گرفت.