کد خبر:۵۶۱۶۴۷

برگزاری سمینار راهکارهای رويارويى باکم شنوایی در نوزادان و اطفال

سمینار دو روزه راهکارهای کشف و رويارويي با کم شنوایی در نوزادان و اطفال با حضور متخصصین شنوایی شناس از ایران و اروپا از چهارشنبه ۲۶ ابان به مدت دو روز در هتل لاله برگزار می شود .

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ادیولوژیست حسن عبدالله زاده دبیر اجرایی این سمینار با اعلام این خبر گفت : این سمینار به همت شرکت ندا سمعک آشنا و با حضور دو سخنران خارجی از کشور سوئیس و با هدف آشنایی همکاران با جدیدترین راهکارهای


کشف کم شنوایی در نوزادان وسیستم های جدید اندازه گیری کم شنوایی اطفال برگزار می شود



وی ادامه داد : همکاران می توانند با جدیدترین دستاوردهای علمی در زمینه پیدا کردن کم شنوایی در اطفال و روش های تشخیصی آشنا شده و با مطرح کردن سوالات خود به رفع مشکلات بپردازند .



عبدالله زاده عنوان کرد : ٥٠ درصد افرادی که از سمعک استفاده می کنند کسانی هستند که از کم شنوایی عمیق تا شدید رنج می برند و در این خصوص در روز دوم این سمینار بر روی وسایل کمک شنوایی مانند  کاشت حلزون و سمعک سخنرانی خواهیم داشت .



این ادیولوژیست اظهار داشت افرادی که برای یک گوششان عمل جراحی کاشت حلزون  انجام داده اند نيز می توانند برای گوش دیگر از سمعک پاور استفاده کنند .



وی گفت :  : تقریبا 10 درصد از مردم دچار کم شنوایی هستند که البته با تشخیص سریع و زود هنگام کم شنوایی ، می توان آنرا به خوبی مهار کرد.



عبدالله زاده ادامه داد :  کاهش شنوایی در افراد ، منجر به  کاهش توانایی در برقراری ارتباطات اجتماعی و همچنین منجر به عدم توانایی در درک گفتار و موجب ناامیدی و دلسردی فرد میشود ولی افرادی که از وسایل کمک شنوایی استفاده می کنند بهبودی قابل توجهی را در کیفیت زندگی، ارتباطات اجتماعی و شخصی و وضعیت روحی خویش احساس می کنند.



یادآوری میشود سمینار راهکارهای رويايي با کم شنوایی در نوزادان و اطفال از 26 تا 27 آبان 1395 درهتل لاله تهران برگزار می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار