آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۶۹۰۳
طهرانچیان:

وضع محدودیت‌های مغایر تجارت آزاد چالش جدیدی برای کشور ایجاد کرد

طهرانچیان با اشاره به اینکه تدوین و اجرای پنج برنامه توسعه، گواهی بر این مدعاست، گفت: در اوایل دهه ۱۳۹۰، علاوه بر پاره‌ای از مشکلات پیشین، وضع محدودیت‌های تجاری نامتعارف و مغایر اصول تجارت آزاد، جریان های مالی و تجارت خارجی کشور را با چالش های جدید روبرو کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین همایش ملی و هفتمین همایش ملی دانشجویی اقتصاد ایران به همت دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه مازندران، اردیبهشت ماه سال 96 در دانشگاه مازندران برگزار می شود.

 

دکتر امیرمنصور طهرانچیان دبیر این همایش در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو ضمن اعلام این خبر گفت: اقتصاد ایران در خلال نیم قرن اخیر، نوسانات عمده‌ای در نرخ رشد اقتصادی، نرخ  تورم و بیکاری و کسری بودجه را تجربه نموده است، بدیهی است که بهبود شاخص های فوق، از جمله مهم‌ترین اهداف سیاست گذاران و برنامه ریزان اقتصادی محسوب می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه تدوین و اجرای پنج  برنامه توسعه، گواهی بر این مدعاست، گفت: در اوایل  دهه 1390، علاوه بر پاره‌ای از مشکلات پیشین، وضع محدودیت‌های تجاری نامتعارف و مغایر اصول تجارت آزاد، جریان های مالی و تجارت خارجی کشور را با چالش های جدید روبرو کرد.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران در ادامه افزود: توجه به  مسائل اقتصادی ایران، به ویژه در چند سال اخیر همواره از موضوعات  مورد توجه مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است و نام گذاری سال های اخیر با  عنوان اصلاح  الگوی  مصرف، جهاد  اقتصادی، تولید  ملی  و حمایت از کار و سرمایه  ایرانی، حماسه  سیاسی- اقتصادی، اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، ناظر بر چالش ها و فرصت های فراروی اقتصاد ایران است.

 

طهرانچیان با اشاره به اینکه  گروه اقتصاد دانشگاه مازندران مفتخر است که در طی شش سال گذشته، موفق به  برگزاری متوالی همایش ملی-دانشجویی اقتصاد ایران بوده است، گفت: با توجه به چشم انداز فرصت ها و چالش های فراروی اقتصاد ایران در شرایط دوره پسا تحریم و در سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل"، گروه اقتصاد دانشگاه مازندران تصمیم دارد که علاوه بر برگزاری هفتمین همایش ملی دانشجویی اقتصاد ایران در روز یک شنبه دهم اردیبهشت ماه 1396، نخستین همایش ملی اقتصاد ایران را  در روز دوشنبه یازدهم اردیبهشت 1396 برگزار نماید.

 

دبیر نخستین همایش ملی و هفتمین همایش ملی دانشجویی اقتصاد ایران گفت: تبادل آخرین یافته های علمی  پژوهشی، نگرش و ارایه تحلیل های علمی در خصوص  فرصت ها  و چالش های فراروی  اقتصاد ایران و اقتصاد دانش بنیان از جمله اهداف این همایش  محسوب  می  شوند.

 

وی افزود: لازم به ذکر است که هر دو همایش فوق در سامانه پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) ثبت گردیده اند و پژوهشگران فرهیخته و استادان گرامی تا پایان بهمن ماه سال جاری فرصت دارند تا با ورود به سایت همایش، مقالات خود را ارسال نمایند و در این رویداد بزرگ علمی شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار