کد خبر:۵۶۸۳۶۰
معاون وزیر:

۲۰ درصد مدارس کشور به مقاوم سازی و ۱۰درصد به نوسازی نیاز دارد

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ۲۰ درصد مدارس کشوربه مقاوم سازی و ۱۰درصد نیز به نوسازی نیاز دارند و تلاش می کنیم با اهتمام نمایندگان مجلس، این مشکل حل وشاهد مدارسی ایمن و استاندارد باشیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی رئیسی روز سه شنبه در جلسه هم اندیشی با نماینده مردم چهار شهرستان شرق استان گلستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار کلاله و مدیران آموزش و پرورش شهرستان های مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در کلاله افزود: تا پایان سالجاری ۵۰۰ پروژه آموزشی نوساز تحویل آموزش و پرورش می شود.


وی اعلام کرد: در شش ماهه اول مسال نیز یک هزار پروژه آموزشی با پنج هزار و۷۰۰ کلاس درس با زیربنای۷۳۰ هزار مترمربع تحویل آموزش و پرورش شد.


وی افزود: برای احداث وتجهیز پروژه های مذکور هشت هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، استانی و کمک های مردمی هزینه شده است.


رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور خاطرنشان کرد : برای ساخت، تجهیز و تعمیر مدارس و توسعه فضاهای ورزشی و پرورشی درسالجاری ۲۵هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده بود که روند تخصیص آن به دلیل محدودیت منابع، مطابق با روند پیشرفت پروژه ها نبوده است.


رئیسی درادامه به کم و کیف وضعیت گرمایشی کلاس های درس مدارس اشاره کرد و گفت: تا پایان سال ۹۶همه مدارس کشور مجهز به سامانه حرارت مرکزی خواهند شد.


معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: هزینه تجهیز هرکلاس به سامانه حرارت مرکزی حدود ۷۰میلیون ریال است که با توجه به ۷۵ هزار کلاس باقی مانده برای تجهیز به این سامانه حدود پنج هزار میلیارد ریال اعتبار ، علاوه بر اعتبار سال ۹۵ مورد نیاز است.


رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در ارتباط با مدارس کپری هم گفت: اگر گزارشی از هر نقطه کشور مبنی بر وجود کلاس کپری به دست مسئولین استانی برسد، بلافاصله به رغم محدودیت های اعتباری، کلاس های پیش ساخته طراحی و برای دانش آموزان تهیه و تحویل می شود.


شهرستان کلاله با۱۱۰هزارنفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار