حجت الاسلام و المسلمین امینی:
برای جذب ۸۰۰ قاضی منتظر تصویب مجلس هستیم
حجت الاسلام و المسلمین امینی گفت: ما جذب ۸۰۰ نفر قاضی را مدنظر داریم که امیدواریم مجلس موضوع را تصویب کرده و اعتبارات لازم تخصیص دهند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا امینی در حاشیه افتتاح نمایشگاه مرکز انتشارات و مطبوعات قوه قضاییه در خصوص جذب قضات در برنامه ششم توسعه گفت: ما جذب 800 نفر قاضی را مدنظر داریم که امیدواریم مجلس موضوع را تصویب کرده و اعتبارات لازم تخصیص دهند.
وی درباره اینکه آیا از برنامه جذب قضات عقب هستید یا خیر ؟ گفت: خیر. عقب نیستیم و در برنامه پنجم که چهار سال آنرا انجام دادیم شاید 400 نفر کمتر از برنامه مدنظر بودیم یعنی به ازای 4هزار نفر 3600 نفر جذب کردیم.
امینی درباره اینکه برنامه جذب قضات در برنامه ششم توسعه چگونه است گفت: هر انچه که مجلس تصویب کند ما دنبال می کنیم.
وی درباره اینکه نتایج آزمون تشریحی قضاوت که قرار است در دی ماه برگزار شود چه زمانی اعلام می شود؟ گفت: نتایج آزمون در بهمن ماه اعلام می شود.
امینی درباره اینکه آیا در آزمون امسال قضاوت اعتراضی داشته اید؟ گفت: اعتراضی واصل نشده است.
امینی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در برنامه ششم اولویت با جذب عمومی قضات است یا جذب تخصصی؟ بیان کرد: اولویت های ما کیفی است و کاری به اینکه نحوه جذب چگونه است نداریم زیرا کیفیت برای ما مهم است.
وی افزود: زمانی که نیازها را بررسی می کنیم ممکن است براساس آن نیازها جذب هایی داشته باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین امینی همچنین دررابطه با منابع بودجه پژوهشگاه قوه قضاییه گفت: بودجه پژوهشگاه در ردیف بودجه های عمومی کشور قرار دارد که اکنون سه سال است که آن بودجه از ردیف بودجه های عمومی کشور تامین می شود.
معاون منابع انسانی قوه قضاییه درباره لایحه بودجه سال 96 نیز گفت: طبیعتا نسبت به این بودجه رضایت نداریم و انتظارات بیشتری با توجه به قانون آیین دادرسی جدید داشتیم اما به دلیل اینکه محدودیت در کل کشور است این محدودیت را می پذیریم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.