به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا ابراهیمی با بیان اینکه پدیده مواد مخدر آسیب جدی برای جامعه محسوب میشود، اظهار کرد: با توجه به همسایگی کشورمان با بزرگترین تولیدکنندگان مواد مخدر، آسیبهای جدی بر جسم و روان جمعیت جوان ما ایجاد می شود و خانوادهها نیز از این موضوع بسیار نگران هستند.
وی در ادامه فرهنگ سازی را مهمترین اصل اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر دانست و ادامه داد: فرآیند فرهنگ سازی و آگاهسازی عمومی از گسترش مصرف مواد خانمانسوز مخدر در جامعه جلوگیری میکند.
نماینده مردم رامیان و آزاد شهر در مجلس تصریح کرد: آگاهی بیشتر و اطلاع رسانی وسیع دو عامل مهمی است که در فرهنگ سازی مقابله با اعتیاد ضروری است، باید به مردم بهطور مستمر و مداوم از طریق تربیونها، مجالس، اماکن مختلف، صدا و سیما و فضاهایی که همواره افراد حضور دارند، گوشزد کنیم که از فرزندان خود مراقبت بیشتری کنند.
ابراهیمی، با اشاره به اینکه بخشی از افراد با آگاهی و برخی دیگر با ناآگاهی به سمت مصرف موادمخدر صنعتی و شیمیایی پیش میروند، گفت: در این راستا بالا بردن سطح آگاهی جامعه نقش مهمی را ایفا میکند و باید در این زمینه بیش از پیش تلاش کنیم.
وی افزود: تولید و مصرف بالای مواد مخدر درجامعه موجب شده تا برخی سودجویان با زحمت کم به درآمد بالا برسند و سرمایههای کلان در این بخش درسطح جهان موجب شده تا قاچاقچیان درجامعه ایجاد گرفتاری کنند.
دبیر اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تنوع طلبی برخی افراد به دلیل عدم تحمل مشکلات و گرفتاری در بخشهای مختلف جامعه موجب شده که گرایش به مواد مخدر پیدا کنند، درحالی که همه به نوعی با مشکلات اقتصادی و خانوادگی مواجه هستند اما دلیل نمی شود که به سمت قاچاق مواد مخدر رفت.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: مرزهای کشور جهت جلوگیری از ورود مواد مخدر شدیداً کنترل می شود اما با توجه به زیاد بودن تقاضای مواد مخدر در داخل کشور از یک طرف و جایگزینی مواد مخدرصنعتی به جای مواد مخدرسنتی و دسترسی راحتتر به مواد، امکان کنترل آن کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: باتوجه به بالابودن تقاضای موادمخدر در کشور، تنها راه مبارزه با آن فرهنگ سازی است و کار فرهنگی هم پرهزینه است که همت مسئولان امر را میطلبد.