آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۷۵۱

۳ کشته و ۶ زخمی حاصل حملات گروه های مسلح به «الحمدانیه» در حلب

حمله خمپاره ای گروه های مسلح به منطقه «الحمدانیه» در حلب منجر به کشته و زخمی شدن ۹ شهروند سوری شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از سانا، گروه های مسلح پس از شکست سنگین در برابر ارتش سوریه به انتقام از مردم روی آورده اند.

 

در همین راستا، گروه های مسلح از حوکه جنوب غربی حلب به سمت منطقه «الحمدانیه» در شهر حلب خمپاره شلیک کردند که در پی آن سه شهروند سوری جان خود را از دست دادند و شش نفر دیگر زخمی شدند.

 

این در حالی است که ارتش سوریه شامگاه پنج شنبه موفق شد شهر حلب را از لوث تروریست ها و گروه های مسلح به صورت کامل آزاد کند و این شهر را بازپس گیرد.

 

گروه مسلح موسوم به «نورالدین الزنکی» خروج عناصر مسلح از حلب را شکستی بزرگ توصیف کرد.

 

همچنین درگیری ها و اختلافات داخلی میان تروریست های داعش با عناصر مسلح در حومه شمال شرقی حلب نیز تشدید شد که بر اثر آن چند تروریست داعشی کشته و زخمی شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار