
کد خبر:۵۷۱۱۰۹
درخواست ترامپ از اوباما درباره قطعنامه ضد رژیم صهیونیستی چه بود؟
رئیس جمهور منتخب آمریکا پیش از تصویب محکومیت شهرک سازی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی از باراک اوباما خواسته بود تا قطعنامه شورای امنیت را وتو کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پایگاه پولیتیکو گزارش داد: دونالد ترامپ از باراک اوباما خواست تا قطعنامه شورای امنیت مبنی بر متوقف کردن شهرک سازی رژیم صهیونیستی را وتو کند.
این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز با انتشار توئیتی گفته بود که آمریکا باید این قطعنامه را وتو کند.
شورای امنیت سازمان ملل در اقدامی بی سابقه پیش نویس قطعنامه پیشنهادی چهار کشور مالزی، ونزوئلا، نیوزلند و سنگال در محکوم کردن شهرک سازی رژیم صهیونیستی و درخواست برای توقف سریع آن را تصویب کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.