کد خبر:۵۷۱۲۲۰
ساجدی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

ایالات متحده نتوانست در برابر واقعیت خاورمیانه دوام بیاورد

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: شرایط فعلی آمریکا شرایطی بینابینی است چون این روزها ،روزهای پایانی دموکرات‌ها و روزهای آغازین جمهوری خواهان در آمریکاست.

محمد ساجدی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص قطعنامه ضد رژیم صهیونیستی که در سازمان ملل به تصویب رسید و در کمال تعجب ایالات متحده به آن رای ممتنع داد، گفت: شرایط فعلی آمریکا شرایطی بینابینی است چون این روزها در حقیقت روزهای پایانی دموکرات‌ها و روزهای آغازین جمهوری خواهان در آمریکاست لذا استراتژی مدونی در منطقه اتخاذ نمی کنند.

 

وی با اشاره به سخنان انتخاباتی ترامپ گفت: وی در بخشی از این سخنان عنوان کرد حاضر به انجام هزینه های بالا در خاورمیانه نیستم و به اعتقاد من این مبالغ هنگفت بهتر است در داخل ایالات متحده و برای مردم آمریکا هزینه شود.

 

ساجدی تصریح کرد: با این شرایط به نظر می‌رسد آمریکا در خاورمیانه نیازمند یک حرکت معکوس است حتی اگر در عمل هنوز جانب اسرائیل را داشته باشد اما با یک دید خوش بینانه می توان به این نتیجه رسید که حوادث جدید درس عبرتی برای آمریکایی ها باشد.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه در پایان این گفتگو تاکید کرد: از بعد دیگر ممکن است این اقدام یک تاکتیک از جانب آمریکایی ها باشد که در این صورت هم بیان گر این است که ایالات متحده نتوانسته در برابر واقعیت خاورمیانه دوام بیاورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار