آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۱۲۲۱
ساجدی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

آزادسازی حلب مرگ کشورهای عربی است

یک کارشناس مسائل روسیه اظهارات پوتین مبنی بر اینکه آزادسازی حلب بدون کمک ایران ممکن نبود را بخشی از واقعیت های موجود منطقه دانست که از زبان یک ابرقدرت نظامی مطرح می شود و گفت: در حقیقت این اتفاق مرگ کشورهای عربی است.

محمد ساجدی، کارشناس مسائل روسیه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اظهارات پوتین پس از آزادسازی حلب مبنی بر اینکه آزادسازی شهر بدون کمک ایران ممکن نبود، گفت: در بحث مقاومت یک سوال استراتژیک مطرح است و آن اینکه آیا ایران به روسیه تکیه کرده است یا بالعکس یعنی در بحث سوریه، روسیه به جمهوری اسلامی تکیه کرده است؟

 

وی با تاکید بر اینکه مطمئنا در بحث سوریه این روس‌ها هستند که به ما تکیه کرده اند، گفت: از شش سال پیش که حمله به روسیه آغاز شد همه دنیا یک صدا عنوان می کردند که بشار اسد باید برود ،این ایران بود که به تنهایی عنوان می‌کرد «بشار اسد نمی رود» و در واقعیت هم اسد نرفت این همان دیپلماسی مقاومت در ایران بود که با رایزنی پوتین و سردار سلیمانی عاقبت به نتیجه رسید.

 

ساجدی ادامه داد:اعتقاد من این است که روس‌ها نیازمند ایران هستند چون ایران بود که توانست حوادث منطقه را به شرایط فعلی برساند.

 

این کارشناس مسائل روسیه اظهارات پوتین مبنی بر اینکه آزادسازی حلب بدون کمک ایران ممکن نبود را بخشی از واقعیت های موجود منطقه دانست که از زبان یک ابرقدرت نظامی مطرح می شود و گفت: در حقیقت این اتفاق مرگ کشورهای عربی است که علی رغم هزینه هزاران میلیارد دلار در منطقه شکست خوردند و از طرفی دیگر مطابق اظهارات انتخاباتی ترامپ آمریکا نیز هزینه ای معادل شش تریلیون دلار در منطقه هزینه کرد و سرانجام کشورهای منطقه را دو دستی به ایران تحویل داد. این در حالی است که جمهوری اسلامی بدون هیچ هزینه ای و تنها با ایستادگی روی اعتقادات خود سوریه را به پیروزی رساند.

 

ساجدی در پایان در خصوص نقش ترکیه در این روند نیز گفت: ترکها که بنیان گذار اصلی داعش بودند در شرایط فعلی دست به دامان ایران شدند و از ایران و روسیه برای حل مسئله تروریست استمداد می طلبند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار