آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۲۲۰۷

اوباما: آمریکا و ژاپن عامل تقویت امنیت در سراسر دنیا هستند!

رئیس جمهور آمریکا بدون اشاره به اقدامات مداخله‌جویانه کشورش، آمریکا و ژاپن را عامل تقویت امنیت در سراسر دنیا دانست.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه  سی‌ان‌ان، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، در نشست خبری مشترک با نخست وزیر ژاپن در پرل هاربر گفت: اکنون آمریکا و ژاپن مایه آرامش و باعث گسترش امنیت در سراسر دنیا هستند. 

 
وی پس از صحبت‌های نخست وزیر ژاپن با اشاره به رویداد پرل هاربر در هفتاد و پنج سال پیش گفت: پرل هاربر مکانی مقدس به شمار می‌آید و ما قدردان شجاعتی هستیم که در آنجا به نمایش گذاشته شد. در اینجا بود که اولین نبرد روی داد و آمریکا را بیدار ساخت. 
 
رئیس جمهور آمریکا افزود: آمریکا و ژاپن بعد از آن دوستی و صلح را انتخاب کردند و در طول دهه‌ها، ائتلاف ما بیش از پیش موفقیت‌آمیز بود و کمک کرد نظم جهانی برقرار و از بروز جنگ‌های جهانی دیگر جلوگیری شود و امروز ائتلاف بین آمریکا و ژاپن نه فقط ریشه در منافع مشترک، بلکه ارزش‌های مشترک دارد و مایه صلح و امنیت در آسیا و اقیانوس آرام است. 
 
باراک اوباما با اشاره به کمک‌های کشورش پس از سونامی سالهای اخیر در ژاپن گفت: آمریکا و ژاپن در سراسر دنیا شانه به شانه هم باعث تقویت امنیت در سراسر دنیا هستند، دزدی‌های دریایی را متوقف ساختند، با گسترش بیماری‌ها مقابله کردند، از گسترش تسلیحات اتمی جلوگیری کردند. 
 
وی افزود: در اینجا بود که آموختیم حتی با همه تفاوت‌های ظاهری، باید در برابر در خواست‌ها برای دیوگونه کردن دیگران و کسانی که متفاوت هستند مقاومت کرد. ما در کنار هم و برای هم خواهیم بود.
 
اظهارات مضحک اوباما مبنی بر امنیت بخشی آمریکا و ژاپن به سراسر جهان در حالی است که در جنگ جهانی دوم کشورش با انداختن دو بمب اتمی در ژاپن، روی آمریکا را برای همیشه در سراسر تاریخ سیاه کرد. جالب اینکه رئیس جمهور آمریکا چند ماه پیش نیز وقتی مقابل سوال خبرنگار قرار گرفت آن اقدام ایالات متحده را درست و موافق مقتضیات آن دوره ارزیابی کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار