اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (مأوا)؛ حجت الاسلام محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی در دانشگاه ها در بیست و چهارمین گردهمایی (اجلاس) روسای دانشگاههای علوم پزشکی و دانشکدههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی سراسر کشور تصریح کرد: تقویت علوم معارف در دانشگاهها امری ضروری است.
وی با اشاره به اینکه باید اهتمام ویژه به دروس معارف و اساتید این حوزه شود، خاطر نشان کرد: در کشور ۷۰۰۰استاد معارف داریم که از این تعداد تنها ۱۰۰ نفر عضو هیات علمی بوده و ۶۰۰۰نفر حق التدریس هستند.
محمدیان ادامه داد: باید جوانها را دلبسته و علاقمند به نظام و کشور کنیم که یکی از راهکارهای آن توجه به دروس معارف است که در برخی استانها جلسات در این خصوص به خوبی انجام میشود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خطاب به روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: مشکلاتی را که در دانشگاه نیاز به هم اندیشی دارد، میتوانید با اساتید در میان بگذارید که خوشبختانه در این دانشگاهها توجه به معارف در سطح متعالی است.
وی با تاکید بر اینکه حضور در تشکلها بسیار مهم بوده و مدیران آینده در این تشکلها رشد میکنند، خاطر نشان کرد: فعالیتهای دانشجویی چه سیاسی، فرهنگی و علمی دوره هایی است که باید ابعاد مختلف شخصیت دانشجو در آن ها شکل بگیرد و تنها صرف پرورش متخصص نباشد.
محمدیان اظهار داشت: روسا در کنار تمام زحمات باید برای این تشکل ها نیز وقت بگذارند و با توجه به جایگاه رفیع رئیس دانشگاه در نگاه دانشجو، باید از موقعیت استفاده کنیم تا آنچه در این ۳۸ سال در کشور اتفاق افتاده را به دانشجویان انتقال دهیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تاکید بر اینکه در دانشگاه باید با اندیشه دانشجوها مشکلات را حل کرد، افزود: برخورد انضباطی با دانشجو مرحله آخر است و چه بسا نباید انجام شود.
محمدیان با بیان اینکه تا امروز هیچ دانشگاهی میدانی برای فعالیت حزب ها ندادند، گفت: از روسای دانشگاهها تشکر میکنیم که فضای دانشگاهها را مدیریت میکنند اما از آنها خواهش میکنیم وقتی برای تشکلها بگذارند و تذکرات لازم را به آنها بدهند.
وی بیان کرد: در کشور ما با مشکل روبرو هستیم اما انقلاب خدمات معجزه آسایی برای ما داشته است، ۵۸ مقاله متخلف در بین هزاران مقاله منتشره بوده اما همین موارد کم هم نباید باشد زیرا با همین تعداد کم برخی قصد دارند که کل پیشرفت این مملکت را زیر سوال برده و حرکت علمی ما را متهم به فساد کنند در حالی که ما دانشمندان خوبی در کشور داریم.