آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۴۳۱۱
یک منبع محلی:

بغدادی ۳ جانشین برای خود انتخاب کرد

یک منبع محلی در استان نینوای عراق فاش کرد که ابوبکر البغدادی سرکرده ارشد گروه تروریستی داعش سه شخص را برای جانشینی خود در صورت کشته شدنش تعیین کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، این منبع محلی به شبکه تلویزیونی السومریه نیوز گفت: سران و عناصر داعش در کرانه راست (شهر موصل ) از اقدام البغدادی در تعیین سه شخص برای جانشینی او در صورت مرگش درحال سخن گفتن هستند که یکی از این اشخاص، عراقی است.

 

وی افزود: این سخنان پنهانی و درگوشی نیست بلکه نُقل محافل شده است و بسیاری از اهالی آن درحال شنیدن آن هستند.

 

این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: سخن از وجود جایگزین البغدادی داخل مناطق نفوذ داعش دیگر جزء محرمات نیست.

 

وی افزود: آغاز سخن از جایگزین البغدادی چه بسا تلاش برای هموار کردن فضا برای مرحله بعد از البغدادی است؛ بویژه که ناپدید شدن چندین هفته ای او از انظار، موجی از شک و تردید را در بین سران و عناصر مسلح داعش در سایه فروپاشی روحیه آنها به همراه داشته است.

 

آخرین نمود رسانه ای البغدادی از طریق یک فایل صوتی بود که در سوم اکتوبر سال 2016 میلادی بود که وی در آن از عناصر خواست تا به ترکیه "یورش" ببرند. وی همچنین خواهان "حملات به عربستان" شد.

 

پیشتر اخبار ضد و نقیضی درباره زخمی یا کشته شدن البغدادی منتشر شده بود اما در نهایت پنتاگون چند روز پیش اعلام کرد که البغدادی هنوز زنده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار