به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ طراحان و مجریان چهره پرداز با هنر و خلاقیتی که دارند، شمایلی مناسب برای نقش آفرینی را به وجود می آورند و به بازیگران برای نزدیکی به شخصیت های سینمایی مورد نظر کمک می کنند. شهرزاد عقیقی به عنوان طراح چهره پرداز فیلم «چراغ های ناتمام» در گفت و گوی پیش رو به چگونگی رسیدن به طراحی چهره ها و ویژگی های فیلم سینمایی «چراغ های ناتمام» که برای جشنواره فجر سی و پنجم آماده شده است، اشاره کرد و درباره چگونگی ملحق شدنش به پروژه «چراغ های ناتمام» گفت: «من در زمان تولید فیلم «تابو» با آقای سلطانی آشنا شدم و قرار شد در فیلم «چراغ های ناتمام» هم حضور پیدا کنم. زمان پیش تولید فیلم در اوایل محرم سال گذشته بود که صحبت های اولیه برای این کار انجام شد و در جریان ساخت فیلم قرار گرفتم. آقای سلطانی فیلمنامه را برایم فرستادند و براساس شخصیت ها و نقاط کلیدی فیلم سعی کردم به طراحی چهره ها دست بزنم و در کل هم از این همکاری رضایت کامل دارم.»
شهرزاد عقیقی درباره مفاهیم ارزشی منعکس شده در فیلم سینمایی «چراغ های ناتمام» گفت: «فیلم «چراغ های ناتمام» به مفاهیم اعتقادی و آرمانی توجه دارد. البته به نظرم اتفاقی که برای شهدا افتاده است بسیار بالاتر از کارهایی است که ما انجام می دهیم و من خیلی علاقمند بودم در این زمینه کار کنم و به نظرم نیاز است آثار زیادی درباره شخصیت های دوران دفاع مقدس ساخته شود. اگر چه اعتقاد دارم هر چقدر هم فعالیت کنیم باز هم ارزش شهدا چنان والا است که نمی توانیم دِین خود را به آن ها نشان دهیم و هنگامی که وارد زندگی آن ها می شویم پی به عظمت و در عین حال مظلومیت آن ها خواهیم برد و این که آن رزمندگان و خانواده هایشان چقدر با اعتقاد به مساله دفاع از کشور پرداختند و چقدر برای ما فداکاری کردند.»
طراح چهره پرداز فیلم «چراغ های ناتمام» در پاسخ به این که برای رسیدن به وجوه ارزشی فیلم چه تحقیقاتی درباره شخصیت های دفاع مقدس انجام داده است، عنوان کرد: « من سعی کردم براساس تحقیقاتی که انجام می دهم این تاثیرپذیری برای مخاطب اتفاق بیفتد. نشان دادن وجوه شخصیتی افرادی که آرمان داشتند و در جهت اعتقادات خود عمل کردند بسیار مهم است و ما هم با توجه به اهمیت موضوع چند جلسه تست گریم را برای رسیدن به چهره مورد نظر طراحی و اجرا کردیم تا به طرح نهایی رسیدیم.»
شهرزاد عقیقی درباره چگونگی طراحی چهره ها گفت: «برای رسیدن به چهره مورد نظر کاراکتر «جلال» که آقای مجید صالحی بازی می کند، طرح هایی زدیم تا از آن قالب آثار طنزی که مردم از ایشان به یاد دارند، دور شویم. آقای صالحی چند عکس از کارهای جدی خود را هم به من نشان دادند که به نظرم مناسب نبود. من سعی کردم با توجه به نقش متفاوتی که ایشان در فیلم «چراغ های ناتمام» به عهده دارند طرحی روی چهره ایشان کار کنم که متناسب با جدی بودن و مظلومیت شخصیت باشد و در نهایت هم به چیزی رسیدیم که همه رضایت داشتند.»
وی درباره مهم ترین مشخصه ای که در طراحی چهره «جلال» مدنظر قرار داد، عنوان کرد: «معصومیت شخصیت و فشار روحی که بر این کاراکتر بود در طراحی من مهم بود. من سعی کردم چهره ای را طراحی کنم که مورد نظر کارگردان هم باشد و در نهایت خواسته آقای سلطانی و شیخ طادی را جلب کردیم.»
طراح چهره پرداز فیلم «چراغ های ناتمام» ادامه داد: «در مورد کاراکتر زن فیلم خیلی دنبال طراحی خاصی نبودیم اما این را درنظر داشتیم که به لحاظ سنی اختلاف آن ها را در چهره نشان دهیم و سعی کردیم مقداری در شکل صورت بازیگر تغییراتی ایجاد کنیم تا بتواند متناسب قرار گرفتن در قالب شخصیت «جلال» در فیلم باشد. شخصیت زن فیلم خانمی خانه دار و پخته تعریف شده که در مواردی هادی شخصیت می شود. به نظرم در این فیلم نقش ها خیلی خوب تعریف شده و قصه جذابی دارد و من هم سعی کردم به سهم خود طرح مناسبی را برای چهره شخصیت ها ایجاد کنم.»
این طراح صحنه در پاسخ به این که چه پیش بینی برای فیلم «چراغ های ناتمام» در مسیر جشنواره فجر خواهد داشت، پاسخ داد: «من فکر می کنم برای فیلم «چراغ های ناتمام» در جشنواره فجر و در زمان اکران اتفاق های خوبی بیفتد چون فیلم نجیب و خوبی است و خیلی برایش تلاش شده تا کار ارزشمندی دربیاید.»