آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۶۱۰۳
توسط نیروهای عراقی

محله «المالیه» در شرق موصل آزاد شد

فرمانده عملیات «قادمون یا نینوا» اعلام کرد که یگان‌های دستگاه مبارزه با تروریسم عراق محله «المالیه» در محور شرقی ساحل موصل را از دست داعش آزاد کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو «عبدالامبر رشید یارالله» فرمانده عملیات «قادمون یا نینوی» اعلام کرد که یگان‌های دستگاه مبارزه با تروریسم عراق محله «المالیه» در محور شرقی ساحل موصل را از دست داعش آزاد کردند.

 

به گزارش پایگاه خبری موسوعه العراق، نیروهای سرویس مبارزه با تروریسم پس از آزادسازی محله المالیه، پرچم عراق را بر بالای ساختمان‌های آن نصب کردند.

 

از سوی دیگر، سخنگوی دستگاه مبارزه با تروریسم اعلام کرد که نیروهای عراقی موفق شدند بر 80 درصد از شرق موصل مسلط شوند.

 

نیروهای مبارزه با تروریسم عراق پیش از ظهر امروز وارد مناطق «المالیه»، «الصدیق» «یارمجه» و «7نیسان» و «سومر» شده‌ و به شدت با تروریست‌های داعش درگیر شده‌اند و اکنون این پنج منطقه در آستانه آزادسازی قرار گرفتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار