کد خبر:۵۷۶۴۸۳
محمود عباس مطرح کرد
احتمال بازنگری در مورد به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تهدید کرد اگر آمریکا سفارت خود را از تلآویو به قدس منتقل کند، این تشکیلات نیز احتمالا در به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی بازنگری میکند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، تهدید کرد در صورتی که آمریکا سفارت خود را از تلآویو به قدس منتقل کند، این تشکیلات نیز در به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی بازنگری خواهد کرد.
وی تأکید کرد طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آینده آمریکا، برای انتقال سفارت این کشور از تلآویو به قدس می تواند باعث نابودی روند صلح شود.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: چنین اقدامی ممکن است فلسطینیها را به بازنگری در به رسمیت شناختن اسرائیل وادارد.
عباس تصریح کرد: «در نامهای به دونالد ترامپ از او خواستم تا چنین اقدامی انجام ندهد، زیرا با این اقدام نه تنها آمریکا را از مشروعیت برای ایفای هر نوع نقشی در حل این مناقشه محروم می کند، بلکه راه حل تشکیل دو کشور را نابود می کند. »
وی خاطر نشان کرد: اگر سفارت آمریکا منتقل شود با چند گزینه روبرو خواهیم بود که با کشورهای عربی درباره این گزینه ها گفتگو خواهیم کرد. بازنگری در به رسمیت شناختن اسرائیل یکی از این گزینه هاست، اما امیدواریم به این مرحله نرسیم و بتوانیم با دولت آینده آمریکا تعامل داشته باشیم.
این سخنان رئیس تشکیلات خودگردان پس از آن بیان می شود که یکی از افراد نزدیک ترامپ در دیدار با محمود عباس تأکید کرده بود ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به قدس در روز بیست و یکم ماه ژانویه جدی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.