کد خبر:۵۸۰۱۲۳
تلاش نا موفق داعش برای نفوذ به استان کربلا
نیروهای الحشد الشعبی در منطقه «الرحالیه» در استان الانبار تلاش تروریستهای داعش برای نفوذ به استان کربلا را ناکام گذاشتند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نیروهای الحشد الشعبی امروز (پنج شنبه) در ناحیه «الرحالیه» در استان الانبار مقابل تلاش تروریستهای داعش برای نفوذ به استان کربلا ایستاده و آنها را عقب راندند.
به نوشته پایگاه خبری العرب الیوم، یک منبع امنیتی در استان کربلا در این باره گفت: تعدادی از عناصر داعش در منطقه «العنکور» در ناحیه «الرحالیه» در استان الانبار و مشرف به استان کربلا، به سمت نیروهای الحشد الشعبی تیراندازی کردند که دو تن از این نیروها زخمی شدند.
در ادامه نیروهای داوطلب مردمی توانستند یکی از عناصر داعش را کشته و دو تن از آنها را زخمی کنند؛ راننده خودروی آنها نیز پا به فرار گذاشت.
منبع:فارس
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.