آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۵۶۴۳
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خبر داد

قبولی ۵۰۰ دانش‌آموز مدارس استثنایی در دانشگاه‌های دولتی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: امسال ۵۰۰ دانش‌آموز مدارس استثنایی در استان‌ها از طریق کنکور سراسری در دانشگاه‌های دولتی پذیرفته شده‌اند و این مهم نشان از شاخص کیفی نظام آموزشی این دانش‌آموزان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،‌ مجید قدمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در نشست شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه 130 هزار دانش‌آموز با نیاز ویژه در مدارس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تحصیل می‌کنند، اظهار داشت: شاخص نظام آموزشی برای اینگونه دانش‌آموزان کیفی شده و توجه به عدالت آموزشی در مدارس دانش‌آموزان با نیاز ویژه مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه توجه به ایاب و ذهاب دانش‌آموزان با نیاز ویژه مورد توجه قرار دارد، تصریح کرد: در این راستا امسال 340 میلیارد ریال برای ایاب و ذهاب دانش‌آموزان مدارس استثنایی تخصیص یافته است.

 

وی با اشاره به موفقیت دانش‌آموزان این مدارس بیان کرد: امسال 500 دانش‌آموز مدارس استثنایی در استان‌ها از طریق کنکور سراسری در دانشگاه‌های دولتی پذیرفته شده‌اند و این مهم نشان از شاخص کیفی نظام آموزشی این دانش‌آموزان است.

 

قدمی با بیان اینکه بودجه سازمان آموزش و پرورش استثنایی سه برابر شده است، خاطر‌نشان کرد: با توجه به جهت‌گیری دولت در رسیدگی ویژه به دانش‌آموزان و نظام تعلیم و تربیت توجه ویژه‌ای به دانش‌آموزان با نیاز خاص شده است به‌گونه‌ای که اعتبارات این سازمان در راستای افزایش خدمات آموزشی و حمایتی به دانش‌آموزان 3 برابر شده است.

 

وی با اشاره به اجرای طرح سنجش سلامت در کشور ادامه داد: عملکرد سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این بخش موفق ارزیابی می‌شود چراکه بیش از 1.3 میلیون نفر در سال تحصیلی جاری مورد سنجش سلامت قرار گرفتند.

 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به اینکه 8 هزار و 520 پایگاه سنجش سلامت در استان‌ها فعال شد، گفت: فرزندان و دانش‌آموزان عشایر امسال به‌صورت رایگان مورد سنجش سلامت قرار گرفتند.

 

وی با بیان اینکه تأمین نیازهای تجهیزاتی و آموزشی مورد توجه این سازمان قرار دارد، تصریح کرد: در راستای ارائه خدمات به دانش‌آموزان با نیاز ویژه در 10 ماه امسال 70 میلیارد ریال برای تأمین تجهیزات حمایتی این دانش‌آموزان پرداخت شده است.

 

قدمی با بیان اینکه سرانه اعتبارات برای دانش‌آموزان عادی 13 میلیون ریال است، افزود: سرانه دانش‌آموزان با نیاز خاص و ویژه حدود 2 برابر دانش‌آموزان عادی است که امسال این سرانه 25 میلیون ریال ارزیابی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار