به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خلیل بابالو در مراسم امضای تفاهم نامه موسوم به GGP بین دو کشور ژاپن و ایران که با حضور سفیر ژاپن در ساختمان اموربین الملل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: قرابت فرهنگی بین مردم ایران و ژاپن باعث شده تا این کشور در دیدگاه ایرانیان جایگاه مثبتی داشته باشد.
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور افزود: کشورهای ایران و ژاپن هر دو درگیر جنگ و مصائب بعداز آن شدهاند و این امر مشترکاتی را بین مردم دو کشور ایجاد کرده است. زمینههای رشد تعلیم و تربیت در دیدگاه رهبران دو کشور دارای مشترکاتی است و تبادل تجربیات میتواند در ارتقای کیفیت آموزش وپرورش مؤثر باشد.
بابالو گفت: باوجود تحریمهای ظالمانه و مشکلات مالی به خاطر درک انسانی از نقش آموزش در تربیت دانشآموزان در سال 95 میزبان بیش از 400 هزار دانش آموز پناهنده هستیم.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر پوشش تحصیلی اتباع خارجی افزود: با نگاه انسان دوستانهای که در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، تلاش کردهایم هیچ دانشآموز خارجی در ایران از تحصیل بازنماند و تاکنون بیش از 800 میلیارد تومان هزینه تحصیل اتباع خارجی کردهایم.
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور خاطرنشان کرد: صرفنظر از بحث مادی، نگاه مثبت کشور ژاپن به تعلیم و تربیت و توجه به مناطق محروم بسیار ارزشمند است و امیدواریم بیش از گذشته شاهد توسعه و تقویت ارتباطات فرهنگی بین دو کشور باشیم.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، GGp پروژههایی است که از محل اعتبارات بلاعوض دولت ژاپن و برای اجرای پروژههایی در زمینه توسعه و تامین امنیت انسانی و برحسب نیازهای متفاوت کشورهای در حال توسعه اجرا میشوند و در ایران این پروژه ها در مناطق کم برخوردار اجرا میشود.