به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حافظی امروز در پنجمین جشنواره خیرین و واقفین دانشگاه تهران که در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد، گفت: در حال حاضر 650 هزار نفر خیر مدرسه ساز در سطح کشور و 1000 نفر در خارج از کشور با این مجمع همکاری می کنند.
وی به ظرفیت خیرین مدرسه ساز اشاره کرد و افزود: یکی از این خیرین مصلی نژاد تاکنون 300 میلیون تومان از سرمایه خود را در امر مقدس آموزش هزینه کرده همچنین یکی دیگر از این خیرین اموال خود را در حوزه آموزش وقف عام کرده است.
وی گفت: مجامع خیرین مدرسه ساز در 450 شهرستان کشور راه اندازی شده و در واقع فعالیت های این مجمع به مردم واگذار شده و آنها نیز با عشق در این کار ورود پیدا کرده اند تا بستر مناسب برای تحصیل فرزندان کشور فراهم شود.
حافظی با اشاره به اینکه بستر توسعه پایدار کشور در دانش نهفته است، افزود: یک سال که در فرانسه قحطی آمده بود نمایندگان طرحی ارائه داده بودند که بودجه آموزش و پرورش را به تغذیه مردم اختصاص دهند که ویکتورهوگو گفته بود که از اعتبار تغذیه کم کنید و به آموزش و پرورش اختصاص دهید چون هر ملتی که دانش داده باشد راه تغذیه را خود پیدا می کند.
وی از خیرین با عنوان افراد واقع بین نام برد و گفت: هیچ کار خیری بالاتر از فراهم کردن زمینه تحصیل فرزندان این کشور وجود ندارد چرا که این عزیزان هستند که می توانند موجب تحول شوند.