کد خبر:۵۸۷۱۲۵
در نشست خبری عنوان شد

همایشی برای تحقق شعار سال/ نقش پررنگ نخبگان دانشگاهی در اقتصاد مقاومتی

نشست خبری همایش ملی «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل درآموزش عالی» صبح امروز، سوم اسفند ماه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد حسین ایمانی خوشخو،رئیس دانشگاه علم و فرهنگ و رئیس همایش ملی اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل درآموزش عالی در  نشست خبری که صبح امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با اشاره به سخنان  رهبر انقلاب ،گفت: به فرموده رهبر انقلاب، اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل، راه و جاده‌ ای مستقیم و روشن به سمت آن چیزی که به آن احتیاج داریم است.البته بنا بر آنچه ایشان تاکید داشته اند توقع نداریم که این اقدام و عمل، در ظرف یک‌ سال همه‌ مشکلات را حل کند؛ اما مطمئنیم که اگر چنانچه اقدام و عمل به صورت برنامه‌ریزی شده و درست انجام بگیرد، ما در پایان این سال آثار و نشانه‌های آن را مشاهده خواهیم کرد.

 

وی درخصوص لزوم برگزاری این همایش  گفت: عنایت رهبری درباره اقتصاد مقاومتی ،اقدام و عمل  و تاکید ایشان بر عملیاتی نمودن این مفهوم در تمامی زمینه های فعالیت کشور، دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان قطب آموزش عالی جهاد دانشگاهی را برآن داشت تا با برگزاری همایشی در سطح ملی، امکان مفاهمه و گفت وگو در باب چگونگی نقش آفرینی نظام آموزش عالی کشور در این حرکت ملی را بین دانشگاهیان ،فرهیختگان، صاحب نظران و سیاستگذاران فراهم کند . امید است با برگزاری چنین همایشی بتوان قدم های مثبتی در راستای تاکیدات رهبری برداشت.

 

در ادامه نشست محمد صادق بیجندی، دبیر علمی همایش ملی  نظام آموزش عالی و اقتصاد مقاومتی عنوان کرد:  سیاست های ابلاغی در زمینه اقتصاد مقاومتی در ۲۴ راهبرد کلان از جمله توجه به سرمایه های انسانی و علمی کشور، پیشتازی اقتصاد دانش بنیان، پیاده سازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور، ساماندهی نظام ملی نوآوری، توانمندسازی نیروی کار، افزایش سهم سرمایه انسانی و گفتمان سازی این مفهوم در محیط های علمی و آموزشی نیازمند عزم و تشریک مساعی همگانی و  نیروی محرکه ای است تا بتواند همراهی لازم را در تمام ارکان قوای سه گانه ایجاد کند و در این بین نقش نخبگان دانشگاهی حائز اهمیت است.

 

استادیار گروه علوم تربیتی و مدیریت دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: پس از تایید و تصویب پیشنهاد گروه علوم تربیتی دانشگاه علم و فرهنگ مبنی بر برگزاری همایش ملی " نظام آموزش عالی و اقتصاد مقاومتی" در مراجع ذی صلاح و تشکیل شورای سیاست گذاری و شورای علمی، محورهای همایش  در پنج حوزه  تبیین مبانی و چارچوب نظری اقتصاد مقاومتی،  ویژگی های آموزش عالی در اقتصاد مقاومتی،  نقش آموزش عالی در شکل گیری اقتصاد مقاومتی، نقش سیاست گذاری، مدیریت و برنامه ریزی آموزش عالی در اقتصاد مقاومتی و  نقش ارتقای بهره وری و کیفیت آموزش عالی در اقتصاد مقاومتی  تعیین و فراخوان مقالات صورت پذیرفت.

 

استادیار گروه علوم تربیتی و مدیریت دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و فرهنگ در خصوص مقالات رسیده به این همایش افزود: در بازه زمانی مورد نظر ۵۴ مقاله از اساتید، صاحبنظران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  رشته های علوم تربیتی، علوم اقتصادی و مدیریت در گرایش های مختلف از دانشگاه های دولتی و غیر دولتی ، سازمان ها و حوزه های علمیه دریافت گردید که از جمع مقالات دریافتی ۳۱ مقاله توسط هیات داوران ( ۸ مورد به صورت ارائه شفاهی و ۲۳ مورد به صورت پوستر) مورد تایید و پذیرش نهایی قرار گرفت.

 

بیجندی در ادامه درخصوص برگزاری این همایش عنوان کرد: کمیته علمی همایش تلاش کرده است تا برنامه ها به گونه‌ای طراحی شود که علاوه بر ارائه و مرور تازه های علمی و پژوهشی در حوزه اقتصاد مقاومتی و نظام آموزش عالی، امکان مشارکت حداکثری اساتید و شرکت کنندگان در بحث ها و تبادل اندیشه فراهم گردد و  از حضور همزمان صاحب نظران و اساتید برجسته  این حوزه در پانل های مختلف استفاده شود.

 

دبیر علمی همایش ملی  نظام آموزش عالی و اقتصاد مقاومتی در پایان گفت: دراینجا وظیفه خود می دانم که از حمایت های بی دریغ ریاست و معاونت های پژوهش و فناوری ، آموزش و تحصیلات تکمیلی و پشتیبانی دانشگاه علم وفرهنگ ، همچنین همکاری بی دریغ اعضای کمیته علمی و اجرایی این همایش که از اساتید برجسته کشور هستند تشکر و قدردانی کنم.  امیدوارم با یاری پروردگار این همایش به بهترین صورت برگزار و مورد توجه و اقبال شرکت کنندگان محترم و بزرگوار قرار گیرد و تلاشی موثر بر پیشبرد و تحقق اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل در حوزه آموزش عالی به عنوان یکی از موثرترین حوزه های اجرایی کشور باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار