آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۹۴۴۵
پس از شکست در شورای امنیت برای تحریم سوریه

آمریکا دست به دامن اتحادیه اروپا شد

آمریکا اعلام کرد که مصمم است اتحادیه اروپا و دیگر همپیمانان خود را برای اعمال تحریم‌هایی جدید علیه نظام دمشق، مجاب کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل در گفت‌وگویی مطبوعاتی، اعلام کرد، آمریکا مصمم است اتحادیه اروپا و دیگر همپیمانان خود را برای اعمال تحریم‌هایی جدبد علیه دمشق مجاب کند.

 

هیلی این اظهارات را، سه‌شنبه شب پس از آن مطرح کرد که روسیه و چین، قطعنامه ضد سوری شورای امنیت را وتو کردند و به این ترتیب تلاش شورای امنیت را برای تحمیل تحریم‌هایی علیه نظام «بشار اسد» ناکام گذاشتند.

 

نماینده آمریکا در سازمان ملل با تکرار اتهامات علیه نظام سوریه مبنی بر استفاده از جنگ‌افزارهای شیمیایی علیه غیرنظامیان، گفت: «اسامی تمامی اشخاص و موسسات دخیل در استفاده اسد از سلاح‌های شیمیایی در دسترس همه است و در پیش‌نویس قطعنامه ذکر شده است.»

 

هیلی یادآور شد: «آمریکا تحریم‌هایی را علیه هر شخص و موسسه‌ای که در ضمیمه قطعنامه آمده، اعمال کرده است.»

 

وی افزود: «ما با اتحادیه اروپا و همپیمانان‌مان به‌منظور وضع تحریم‌هایی مشابه در سریع‌ترین زمان ممکن همکاری خواهیم کرد.»

 

طبق این گزارش، روسیه، روز سه‌شنبه به منظور محافظت از دولت سوریه در برابر اقدام شورای امنیت سازمان ملل متحد، برای هفتمین بار از امتیاز وتو خود استفاده کرد و مانع از تصویب قطعنامه پیشنهادی قدرت‌های غربی با هدف اعمال تحریم‌هایی علیه دولت سوریه شد.

 

دولت‌های غربی سعی داشتند برسر ادعاهای مطرح شده درخصوص استفاده از تسلیحات شیمیایی در جنگ 6 ساله سوریه، تحریم‌هایی علیه دولت این کشور اعمال کنند.

 

چین نیز از این اقدام روسیه حمایت و برای ششمین بار در حمایت از دولت سوریه در شورای امنیت از امتیاز وتو خود استفاده کرد.

 

روسیه پیشتر اعلام کرده بود این قطعنامه پیشنهادی را که فرانسه و انگلیس ارائه کرده بودند وتو خواهد کرد؛ زیرا لطمه‌ای به مذاکرات صلح تحت نظارت سازمان ملل متحد بین طرف‌های درگیر در سوریه خواهد بود که هفته گذشته در ژنو آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار