آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۹۹۸۳
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد:

آیا افزایش جمعیت مولفه قدرت است؟

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با طرح این پرسش که آیا افزایش جمعیت یک مولفه قدرت است؟ گفت: رسانه‌ها باید وارد این مسئله شوند و آن را مورد بررسی کارشناسی قرار دهند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، ناصر شاهنوشی در همایش ملی «آب، فرهنگی و رسانه» که به همت انجمن علمی دانشگاه فردوسی مشهد و در دانشکده کشاورزی این دانشگاه برگزار کردند، ناصر شاهنوشی رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به رسالت رسانه در بحث آب اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها نباید اذهان عمومی را تشویش کنند فائو چندی طی گزارشی اعلام کرده بود که بحران خاورمیانه در چند سال آینده افزایش جمعیت و رشد شهرنشینی خواهد بود و این در حالی است که پس از این گزارش یکی از رسانه‌ها از بحران کاهش جمعیت سخن گفت.

 

وی تاکید کرد: ما هم با بحران آب مواجهیم و هم ظرفیت زیستی برای افزایش جمعیت را نداریم، بنابراین نمی‌توانیم بگوییم چناچنه جمعت افزایش نیابد با بحران مواجه می‌شویم.

 

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با طرح این پرسش که آیا افزایش جمعیت یک مولفه قدرت است؟، تصریح کرد: امروز نوک پیکان جمعیت به معنی تشدید بحران آب است، نمی‌توانیم بگوییم که سیاست جهان این است کاهش جمعیت در کشورهای اسلامی رخ دهد تا گرفتار بحران جمعیت شوند بنابراین باید جمعیت خود را افزایش دهیم تا با بحران مواجه نشویم.

 

شاهنوشی ابراز داشت: رسانه‌ها باید وارد این مسئله شوند و مورد بررسی کارشناسی قرار دهند که آیا ما به واقع با بحران کاهش جمعیت مواجه هستیم و آیا ظرفیت این را داریم که جمعیت خود را به 150 میلیون نفر برسانیم؟

 

وی در پایان بر کارشناسی دقیق این مسئله توسط رسانه‌ها تاکید کرد.

 

رسانه‌ها در ارائه اطلاعات، دقیق و شفاف عمل نمی‌کنند

 

در ادامه حسین انصاری، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به این نکته که متاسفانه تولیدات رسانه‌ای جامعه نبوده و در نظر تمامی ذی نفعان را در مسائل مختلف رعایت نمی‌کنند، گفت: همچنین رسانه نمی‌داند که برای انتقال هر پیام باید از چه طریق و از چه ابزاری استفاده کند.

 

وی ضمن بیان این موضوع که رسانه‌ها در ارائه اطلاعات، دقیق و شفاف عمل نمی‌کنند، ادامه داد: رسانه به دنبال ارائه نظرات وقعی دانشگاهیان، نخبگان، نهادهای مردمی و اهالی فرهنگی نیست.

 

مدیر اتاق فکر خراسان رضوی تاکید کرد: متاسفانه رسانه‌ها مکانیزم‌هایی را تبلیغ می‌کنند که بحران آب را تشدید کرده است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد تبلیغ باورهای غیر دقیق، نگاه سیاسی خاص، بخشی نگری، عدم توجه به سرمایه‌های اجتماعی  و منافع کوتاه مدت موانع پیشرو برای حل بحران آب برشمرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار