آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۰۴۲۱

برگزاری اولین نشست مجازی معاونین آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی/ تدوین گزارش ملی آموزش علوم پزشکی به زودی

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: گزارش ملی آموزش علوم پزشکی در دست تدوین است و تجربیات موفق دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز در این گزارش خواهد آمد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی، اولین نشست مجازی معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در روز دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ برگزار شد و دکتر باقر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت در ارتباط مجازی با معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: این اولین تجربه در برگزاری نشست مجازی در حوزه آموزش علوم پزشکی است و هدف از برگزاری این نشست برقراری ارتباط مشترک با معاونین آموزشی  دانشگاههای علوم پزشکی کشور بدون منفک شدن همکاران از فضای کاری است.


دکتر لاریجانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته طی چند سال گذشته در حوزه آموزش علوم پزشکی گفت:‌ علیرغم پیشرفت های این حوزه با چالش هایی در زمینه های مختلف مواجه بودیم و تدوین و اجرای برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی راهکاری برای رفع این چالش ها و توسعه آموزش علوم پزشکی کشور بود.


معاون آموزشی وزارت بهداشت استقرار طرح آمایش سرزمینی را نقطه عطفی در حوزه آموزش علوم پزشکی برشمرد و اظهار داشت: اجرایی سازی برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در قالب مناطق آمایش الگویی بود که باعث ایجاد هم افزایی ظرفیت های دانشگاههای علوم پزشکی در راستای توسعه آموزش علوم پزشکی است.


وی از تاسیس دو مرکز مهم در حوزه آموزش علوم پزشکی طی یکسال گذشته سخن گفت و افزود: مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی بستری است تا علاوه بر ایجاد حافظه سازمانی غنی در حوزه آمزش علوم پزشکی،‌ از اجرای طرح های پژوهشی در زمینه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی حمایت شود.


دکتر لاریجانی به مشارکت خوب دانشگاههای علوم پزشکی در اجرای برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی  اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های مهمی که طی یکسال گذشته انجام شد اعتباربخشی موسسات آموزشی و بیمارستان های آموزشی است.


وی اضافه کرد: این دو طرح با مشارکت دانشگاههای علوم پزشکی ایران و اصفهان و کلیه مناطق آمایشی اجرا شد و اعتباربخشی خارجی دانشگاهها با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز با کمک مناطق آمایشی در حال انجام است و به زودی نتایج آن به دانشگاهها اعلام می شود.  


معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت اعتباربخشی گفت: دانشگاههای علوم پزشکی با استفاده از نتایج اعتباربخشی می توانند برنامه ریزی خوبی برای ارتقای کیفی آموزش علوم پزشکی انجام دهند و با اجرای این برنامه در چندسال آتی شاهد تحولات اساسی در کیفیت آموزش در نظام سلامت خواهیم بود.


وی به اقدامات موفق دانشگاهها در گسترش تعاملات بین المللی با مراکز علمی معتبر جهان اشاره کرد و گفت: گزارشی ملی در حوزه آموزش علوم پزشکی در دست تدوین است و بی شک دانشگاهها هم با اقدامات خوبی که طی چند سال اخیر در راستای برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی انجام داده اند،‌تجارب موفقی در این زمینه دارند که لازم است این تجربیات را برای درج در گزارش ملی حوزه آموزش ارسال نمایند.


دکتر لاریجانی مباحث مرتبط با برنامه تحول در آموزش علوم پزشکی ، آتنا راد و برنامه عملیاتی، جذب اعضای هیات علمی، تدوین سند تامین و تربیت نیروی انسانی در مناطق آمایشی، مباحث مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی مجازی، نحوه حمایت از پروژه های تحقیقاتی در حیطه آموزش علوم پزشکی و المپیاد علمی دانشجویان سراسر کشور را از عمده مباحث اولین نشست مجازی معاونین آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور ذکر کرد و گفت: در این نشست از مباحث و تجربیات معاونین آموزشی دانشگاهها نیز استفاده خواهد شد و امیدواریم همکاران بتوانند به نحوی اثربخش تجربیات خود را دراختیار یکدیگر قرار دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار