آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۱۲۶۵
آمانو پس از انتصاب مجدد به عنوان مدیر کل آژانس:

پایبندی ایران به برجام را به دقت مورد نظارت و راستی‌آزمایی قرار خواهیم داد

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که نظارت بر توافق هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ را ادامه خواهد داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «یوکیا آمانو»، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای پس از انتصابش برای سومین بار در این سمت گفت که کماکان پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را به دقت مورد نظارت قرار خواهد داد. 

 

وی گفت: «کماکان با دقت، اجرای تعهدات هسته‌ای ایران ذیل 'برنامه جامع اقدام مشترک' (برجام) را مورد نظارت و راستی‌آزمایی قرار خواهیم داد.»

 

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت که کشورها را در امر به کارگیری برق هسته‌ای یا توسعه برنامه‌های موجود خود در این راستا یاری خواهد کرد.

 

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (چهارشنبه) برای سومین دوره پیاپی آمانو را به عنوان مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منصوب کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار