کد خبر:۵۹۵۰۵۶
آیت‌الله علم الهدی:

هدف کار جهادی انسان‌سازی است/ برخی مسئولان اقشار مستضعف را درک نمی‌کنند

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: کار جهادی فضیلت دارد؛ اما هدف نیست، بخش عمده عواطف انسانی با کار جهادی ارضا می‌شود؛ اما حرکت جهادی برای هدف بالاتری است؛ هدف کار جهادی انسان‌سازی است که علاوه بر خودسازی باید در مسیر ساختن انسانیت قدم بردارید.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید احمد علم الهدی در جمع جهادگران دانشجو در مشهد، گفت: نسل‌های آینده که مسئولیت‌های کشور را و انقلاب را بر عهده می‌گیرند باید شناخت کاملی نسبت به اقشار عقب‌افتاده و جریان اجتماعی آسیب‌پذیر داشته باشند.

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی افزود: اگر زندگی انسان‌های مستضعف برای جوانان قابل‌لمس نباشد، نمی‌توانند رسالت خود را در مسیر انقلاب به‌خوبی انجام دهند.

 

وی تصریح کرد: مشکلی که امروز برخی مسئولین اجرایی دارند، ناشی از عدم شناخت و نداشتن وجدان برای درک اقشار مستضعف و آسیب‌پذیر است؛ درحالی که انسان‌های خوبی هستند، اما چون در زندگی با امکاناتی بزرگ‌شده‌اند نمی‌توانند در برنامه‌ریزی‌ها فقیران را در نظر بگیرند.

 

امام ‌جمعه مشهد ادامه داد: مسئله جهاد و حرکت در مسیر جهاد فرصتی است برای آشنایی با اقلیم و فرهنگ‌های گوناگون و حتی این موقعیت را فراهم می‌کند تا زندگی سخت مردمی که در اطرافمان زندگی می‌کنند را ببینید.

 

وی ادامه داد: امروز جوانان در اردوهای جهادی علاوه بر خدمت مجاهدانه تصویر ذهنی ایجادشده در ایشان بر مسئولیت‌های سیاسی و اجتماعی آینده که بر عهده می‌گیرند، مؤثر خواهد شد.

 

آیت‌الله علم الهدی بیان کرد: کار جهادی فضیلت دارد؛ اما هدف نیست، بخش عمده عواطف انسانی باکار جهادی ارضا می‌شود؛ اما حرکت جهادی برای هدف بالاتری است. هدف کار جهادی انسان‌سازی است که علاوه بر خودسازی باید در مسیر ساختن انسانیت قدم بردارید.

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی افزود: امروز افراد مناطق دورافتاده نسبت به مبانی نظام توجیه نیستند و از دید آن‌ها نظام اسلامی با نظام ستم‌شاهی فرقی نمی‌کند و اینکه آمریکا بر ما مسلط باشد و یا اینکه مقاومت کنیم برای ایشان تعریف‌شده نیست. اگر شما حرکت انسان‌سازی در کنار کار جهادی نداشته باشید، آن فعالیت ابتر است.

 

وی خاطرنشان کرد: روشنگری سیاسی در جوانان روستاها و مناطق دورافتاده مهم است؛ زیرا جوانان به دنبال فکر نو و آگاهی بیشتر هستند.

 

امام‌جمعه مشهد تأکید کرد: اگر جهادگری به هدف نهایی برسد و تنها خدمت‌رسانی هدف نباشد یک حرکت جهادی کامل انجام‌شده است.

 

وی افزود: ایجاد و توسعه فکر انقلابی در مرزهای کشور مدافعین مردمی ایجاد می‌کند که تمامی نقشه‌های آسیب‌رسانی خنثی خواهند کرد.

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: گروه‌های جهادی می‌تواند در خط حرکتی جامعه تأثیرگذار باشد، در جامعه دو نگاه ادامه رسالت و نگاه مدیریتی وجود دارد و اردوهای جهادی باید نگاه مدیریتی را باطل کند.

 

وی افزود: خواهران بسیجی که به اردوهای جهادی با رویکرد فرهنگی می‌روند، اگر در افکار منطقه هدف نفوذ نکنند فعالیت مؤثری انجام نداده‌اند.

 

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: هرسال که آغاز می‌شود، برای افراد مسن سالی است که فرصت داده می‌شود تا قصور خود را جبران کنند و برای جوانان موقعیتی برای برنامه‌ریزی و بهره‌برداری بیشتر از سرمایه عمر است.

 

وی گفت: ارتباط و دوستی‌ها نقش مهمی در پیشرفت و تعالی شخصیت جوانان دارند؛ ازاین‌رو باید مراقب بود هر چهره‌ای آفت جوانی نشود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار