موسوی لارگانی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
الهه راستگو:
بیکاری و گرانی، طبقات متوسط و ضعیف جامعه را آزرده کرده است
الهه راستگو گفت: نگاهی به آنچه در سال گذشته برای ایرانیان در عرصه اقتصاد و معیشت رخ داد نشان میدهد طبقات متوسط و ضعیف جامعه حال خوبی را در اقتصاد تجربه نکردهاند چرا که بیکاری و گرانی بیش از پیش مردم این طبقات را آزرده کرده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رئیس کمیته مشارکتهای مردمی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به افزایش آمار بیکاری در جوانان و بیکاری روزافزون سرپرستان خانوار گفت: حفظ فرصتهای شغلی موجود و ایجاد فرصتهای شغلی جدید باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
الهه راستگو در سیصد و سی و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن عرض تبریک سال جدید اظهار داشت: تعیین شعار سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به ویژه تولید و اشتغال نشان میدهد که امروز در عرصه اقتصاد نیازمند حرکت جهادی هستیم که با برنامهریزی دقیق و البته با تأکید بر توان داخلی جوانان پرشور و شعور ایرانی محقق خواهد شد.
رییس ستاد توانافزایی و حمایت از فعالیت سازمانهای مردم نهاد شهر تهران با تأکید بر لزوم حرکت ویژه و جهادی در عرصه تولید و اشتغال حمایت از تولید داخل را لازمه تحقق این مهم دانست و گفت: قطعاً ایجاد کارگاههای کوچک و متوسط در اقصی نقاط کشور به خصوص بخشهای محرومتر ضمن ایجاد فرصتهای شغلی پایدار ممانعت از پدیده مهاجرت از روستاهابه شهرها را نیز به دنبال خواهد داشت.
راستگو نقش کارفرمایان را در رونق اقتصادی و تولید و اشتغال بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: بیتردید حضور با صلابت کارفرمایان وفادار به نظام وانقلاب حرکت جهادی مؤثری را در حوزه اشتغال و تولید موجب خواهد شد.
وی دستیابی به شغل پایدار و افزایش آمار ازدواج را مهمترین آرزوی خود برای جوانان در سال 96 عنوان کرد و گفت: افزایش آمار بیکاری در جوانان و به خصوص بیکاری روزافزون سرپرستان خانوار آسیبهای بسیاری را به دنبال داشته که لزوم توجه مسئولان، سیاستمداران و برنامهریزان به آن ضروری است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.