آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۴۵۵

خط و نشان جدید کره شمالی برای آمریکا

در سایه بالاگرفتن تنش بین واشنگتن و پیونگ یانگ، مانور نیروهای ویژه کره شمالی زیر نظر رهبر این کشور برگزار شد و پیونگ یانگ تاکید کرد: «ارتش کره شمالی طعم واقعی جنگ را به متجاوزان خواهد چشاند»

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ خبرگزاری کره شمالی امروز پنجشنبه اعلام کرد که "کیم جونگ یون" رهبر این کشور از یک مرکز نظارت و کنترل شاهد فرود هواپیماهای سبک نیروهای ویژه بود که "بی رحمانه اهداف دشمن را هدف قرار دادند".

 

خبرگزاری کره شمالی با ستایش از کیم جونگ یون افزود که با توجه به دقت عمل نیروهای کره شمالی، لبخند بزرگی بر لب وی نشست و گفت: "به نظر می رسد که گلوله ها هم چشم دارند".

 

این خبرگزاری بدون اشاره به زمان اجرای این مانور افزود: این عملیات "بار دیگر ثابت کرد که ارتش کره شمالی به متجاوزان متجاوزان ماجراجو طعم واقعی گلوله و طعم واقعی جنگ را خواهد چشاند".

 

آمریکا شنبه گذشته یک یگان دریایی ضرب متشکل از یک ناو هواپیمابر و کشتی های همراه آن را به شبه جزیره کره اعزام کرد.

 

همزمان، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار دیگر گفت در صورت مساعدت نکردن چین، آماده است که "مشکل" کره شمالی را بدون کمک این کشور حل کند.

 

از آن زمان، کره شمالی آمادگی خود را برای "جنگ" با آمریکا اعلام کرد.

 

این وضعیت درسایه افزایش پیش بینی ها درخصوص احتمال اجرای ششمین آزمایش هسته‌ای کره شمالی در روز شنبه در سالروز 105 سالگی تولد کیم ایل اونگ بنیانگذار این کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار