آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۰۴۷۵
بر اساس جدیدترین نظرسنجی موسسه پیو

روسیه بزرگترین تهدید از دید مردم آمریکاست

جدیدترین نظرسنجی‌ موسسه آمریکایی از افزایش نگاه منفی دموکرات‌های این کشور به روسیه و نیز کاهش نگاه منفی به ایران حکایت دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بررسی‌های جدید موسسه «پیو» نشان می‌دهد که تقریبا از هر ۱۰ دموکرات آمریکایی، چهار نفر «روسیه» را بزرگترین خطر علیه کشورشان می‌دانند.

 

بر این اساس، ۳۹% دموکرات‌ها و ۲۱% جمهوری‌خواهان روسیه را بزرگترین تهدید برای آمریکا قلمداد کردند. این بالاترین میزان در نزدیک به سه دهه گذشته بوده است.

 

در قیاس با سال  ۲۰۱۳ که چنین سئوالی پرسیده شد، میزان احساس تهدید از جانب روسیه چه در میان دموکرات‌ها و چه در میان جمهوری‌خواهان افزایش چشمگیری داشته است.

 

در مجموع، ۳۱% شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی معتقد بوده‌اند که روسیه بزرگترین تهدید برای ایالات متحده است.

 

این نظرسنجی جدید با شرکت ۱۵۰۱ نفر بزرگسال آمریکایی بین پنج تا یازده آوریل و پیش از تنش جدید بین این کشور و کره شمالی برگزار شده است.

 

21 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی نیز «کره شمالی» را بزرگترین خطر برای آمریکا توصیف کرده‌اند.

 

در این نظرسنجی در حالی نام «ایران» نیز به چشم خورد که دید منفی اهالی این کشور به ایران بر اساس آمار موسسه پیو به 9 درصد رسیده است. در فهرست امسال، ایران پس از روسیه، کره شمالی و چین در رده چهارم بزرگترین تهدید از دید آمریکایی‌ها قرار دارد.

 

این در حالی است که دید منفی نسبت به ایران از رقم 28 درصد در ژانویه سال 2012 که بالاترین میزان منفی از سال 2006 به این سو بوده، اینک به 9 درصد رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار