ساداتینژاد در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
کد خبر:۶۰۱۳۹۸
گنجی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
جهانگیری قطب کاذب بود/ کار برای جریان حاکم خیلی سخت شده است
مدیر مسئول روزنامه جوان گفت: مناظره کاملاً واقعی بود. قطبهای اصلی انتخابات شکل گرفتند. البته یک قطب که آقای جهانگیری باشند، قطب کاذب است. به هر حال ایشان زحماتی که کشیدند تبدیل به سبد نمیشود.
عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره مناظره اول نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: من نگاه متفاوتی به مناظره دارم. اینکه نظام جمهوری اسلامی خودش، فضایی را ایجاد میکند که بخشهای مختلف نظام به نقد کشیده شود و مردم قدرت انتخاب واقعی پیدا کنند مسئله مهمی است. نظام ما با همه اتهامات خودش را معرض نقد قرار داده است.
وی افزود: مناظره کاملاً واقعی بود. قطبهای اصلی انتخابات شکل گرفتند. البته یک قطب که آقای جهانگیری باشند، قطب کاذب است. به هر حال ایشان زحماتی که کشیدند تبدیل به سبد نمیشود و این سوالی جدی برای مردم است.
گنجی درباره برداشت مردم از مناظره اضافه کرد: با این مناظرهها مردم میتوانند انتخاب درستی داشته باشند. همه نامزدها حرفشان را زدند و مانعی در برابر خود احساس نمیکردند.
وی همچنین در پس از مناظره کانال تلگرامی خود نوشت: سخنان دیشب قالیباف در تلویزیون آن هم از زاویه کار-نه سیاسی-جریان مستقر را باچند دشواری مواجه کرد. اول اینکه رقیب به جای ارائه کارنامه نداشته یا ضعیف مجبوراست به برنامه ایشان هجمه کنند واین یعنی همان چیزی است که قالیباف لازم دارد. یعنی اثبات ما نمیتوایم به صورت طبیعی در این هجمه اتفاق خواهد افتاد. دوم اینکه تمرکز بر"کار"، برنامه دولتیان در قطبی سازی با فلان قوه یا فلان نهاد را با مشکل مواجه خواهد کرد زیرا نمی توان در پاسخ به برنامه کار محور، حرف سیاسی تحویل داد. سوم اینکه قالیباف با سرعت گیرهای پیش دستانه، رقیب رادر حوزه ای که قطب بندی آن "می توانیم-نمی شود" معنا میشود متمرکز کرد و دالان حرکت آن را ترسیم نمود. چهارم اینکه مینیاتوری از آنچه قالیباف مدعی است قبلاً انجام داده است وباورپذیری آن محتمل تر از نقدهای رقیب است. بعداز از سخنان قالیباف رسانه های غربی همسو با جریان مستقر خصوصا بزرگان بی بی سی وبهنود زنگ خطر را به صدا در آوردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بزرگترین ضعف حاکمیت امروز یک اصطلاح دو کلمه ایست که یک دنیا معانی مختلف دارد.در زمینه های مختلف ،فرهنگی ،سیاسی، اقتصادی،اجتماعی....که متاسفانه جریان حاکم کوچکترین اعتقادی به آن ندارد.و آن چیزی نیست جز "اقتصاد مقاومتی"..که تمام دنیا بعد از بروز بحران های اقتصادی ،اجتماعی به آن عمل کرده اند.دولت فعلی بسترهای لازم برای این منظور را از بین برده و در حال از بین بردن است.معلوم نیست "آقایان" برای به سرانجام رساندن برجام چه تعهداتی به طرف خارجی(بخوانید دشمن) داده اند که چهارنعل در حال فروپاشیدن مملکت هستند.برجی میسازند بر پایه لرزان حمایت خارجی.گذشته از اغماض در ورود حدود 20 میلیارد دلار قاچاق ،از بستر قانونی هم اتوبان چند بانده یک طرفه ای جهت واردات کالاهای خارجی به قیمت از بین رفتن بازر کسب و کار
پاسخ
ادامه--- برخی صنایع استراتژیک را (احتمالا بدرخواست طرفهای مذاکره برجام) تعطیل کردند،تعداد زیادی از دانشمندان این عرصه جذب کشورهای خارجی شدند.کالاهای خارجی که مشابه داخلی دارند جهت زمین گیر کردن صتایع داخلی ،به وفور وارد کردند.تعداد زیادی از کارخانه ها و برندهای ایرانی که سالهای سخت انقلاب و جنگ را مقاومت کرده و جان سالم بدر برده بودند،به تعطیلی کشاندند.بازار را از کالاهای متنوع خارجی اشباه کردند.در ازای ایجاد یک شغل(سه ساعت کار در هفته =شاغل) یک شغل معتبر و جاافتاده از بین رفت.در سیاست خارجی که.....قهرمان.....امیرکبیر زمان.....حتی نخواستن از سرنوشت شاه،حسنی مبارک ،بن علی تونسی و...درس بگیرند(در انتها زیر پایشان را خالی کردند).ودر این سالها ادعای اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی گوش فلک را کر کرده.
پاسخ
بای بای روحانی
پاسخ
دقیقا از الان تا انتخابات توپ خانه حضرات ذخیره مختلس نظام روی آقای قالباف فوق العاده سنگین خواهد شد
پاسخ
ای کاش شهدای منا هم مثل سفارت عربستان یک جهانگیر پوششی داشتند اگر داشتند پدرم صد روز در بیابانهای حجاز گم نمی شد
پاسخ