حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان در مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مناظره انتخاباتی شب گذشته کاندیداهای دوازدهم دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: آقایان روحانی و جهانگیری در مناظره دیشب بیشتر به دنبال فرافکنی و مظلوم نمایی بودند و می خواستند طرف مقابل را به نوعی دروغگو جلوه دهند.
وی با بیان اینکه دولتی ها تلاش داشتند تا بگویند طرف مقابل در مقام اتهام زنی به آنها برآمده است، افزود: آنها می خواستند مشکلات موجود از جمله محیط زیست را تقصیر بلند مرتبهسازی های شهرداری و دیگر مسائل بیندازند.
موسوی لارگانی با بیان اینکه ملت شریف ایران بیدارتر از آن هستند که اسیر این فضاسازی ها شوند، تصریح کرد: نگاه های دقیق آنها باعث می شود که فریب این مغالطه گری ها را نخورند.
نماینده مردم فلاورجان تاکید کرد: در حالی که آقای رئیس جمهور قبلی وعده هایی را در ابتدای کار به مردم داد، دیدیم که در مناظره چگونه آنها را تکذیب کرد. به طور مثال علی رغم اینکه آقای روحانی وعده ایجاد چهار میلیون شغل را به مردم داده بود آن را یک دروغ از سوی برخی رسانه ها برشمرد. این در حالی است که بلافاصله پس از این گفتگو فیلم و اخبار مربوط به این وعده در شبکه های اجتماعی بازنشر داده شد. همچنین علی رغم اینکه رئیس جمهور وعده حل مشکلات اقتصادی را ظرف 100 روز داده بود، دیدیم که این وعده را در نشست خبری اخیرش چگونه تکذیب کرد جالب تر اینکه مجددا همان وعده را چند روز پیش مطرح کرد.
وی با بیان اینکه این گونه صحبت کردن اهانت به شعور سیاسی مردم است، بیان داشت: این نوع تکذیبیه ها اهانت به ملت بیداری است که در دنیا جزء بی نظیرها هستند ملتی که همواره از ابتدای انقلاب تاکنون مدافع نظام بوده و همواره در انتخابات نشان دادند که به نظام جمهوری اسلامی علاقه دارند.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی با تاکید بر اینکه نگاه دولت در چهار سال گذشته همواره به بیرون از کشور بوده است، ادامه داد: دولت یازدهم طی این مدت تمامی مشکلات کشور را به برجام گره زده بود چه طور شد، که آن گفته ها یک شبه کنار گذاشته شدند؟ اخیرا نیز مقام معظم رهبری خطاب به کاندیداها تاکید کردند که باید به مردم بگویید نگاه ما به داخل کشور و توان داخلی مردم است.
موسوی لارگانی یادآور شد: آقای روحانی باید توضیح دهد که این همه دم زدن از برجام و منعقد شدن این توافق نامه چه سودی برای کشور در بر داشت؟ این توافقنامه چه تاثیری بر زندگی مردم گذاشت؟ رئیس جمهور باید پاسخ دهد این برجامی که به آن افتخار می کند و در مناظره اعلام کرد مهمترین اتفاقی که ظرف صد روز اول این دولت رقم زد توافق نامه هسته ای بود چه نتیجه ای برای کشور داشته است.
نماینده مردم فلاورجان با اشاره به بخشی از سخنان شهردار تهران، به عنوان یکی از نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری در مناظره شب گذشته، گفت: آقای قالیباف در واکنش به اظهارات آقای روحانی پیرامون بحث محیط زیست نیز اعلام کرد که فرضا در تهران علی رغم حجم بالای جنگل کاری و فضای سبزی که در دوره کاری شهردار فعلی تهران صورت گرفته باز هم شاهد میزان بالای آلودگی هوا در پایتخت هستیم، دولت بهتر است پاسخ دهد که علت آلودگی هوا در شهرهای اراک، اهواز و اصفهان و ... چیست؟ آیا آن هم نتیجه بلندمرتبه سازی شهرداری است؟
موسوی لارگانی یادآور شد: بنده به عنوان نماینده مردم اصفهان شاهد هستم که مردم در این استان روزهایی که هوا سالم باشد را کمتر می بینند، دلیل آن چیست؟ دولت در این ۴ سال چه تدبیر و اقدامی در راستای احیای باتلاق گاوخونی انجام داده است؟ اگر گردو غبار این باتلاق بلند شود کل کشور را تهدید می کند و شاید تهران جزء اولین شهرهای مورد تهدید این گرد و غبار باشد.
وی با اشاره به بخشی از صحبت های جهانگیری دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در مناظره شب گذشته ادامه داد: معاون اول رئیس جمهور خطاب به آقای قالیباف اصطلاحاتی همچون گاز انبری، نظامی گری و ... را به کار برد. کدام نظامی گری؟ آقای جهانگیری درباره کتک خوردن خانم دست فروش توسط ماموران شهرداری سخن گفت و بیان داشت زمانی که سیلی خوردن این مادر را دیدم مانند این بود که به صورت خودم سیلی خورده است. سوال بنده از جهانگیری این است که برای چه آن مادر دست فروشی می کند؟ این چیزی جز کم کاری دولت برای تامین معیشت وی بوده است؟
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: یکی از وعده های دیگر دولت آقای روحانی برگرداندن عزت به پاسپورت ایرانی بود این در حالی است که طی این مدت انواع توهین ها به پاسپورت ایرانی و ملت ایران در فرودگاه های مختلف انجام شد. آیا اینها مصداق عزت پاسپورت ایرانی بود؟ آقای جهانگیری بهتر است پاسخ دهد زمانی که به مردم ایران با فرهنگی که قدمت چند هزار ساله دارد این نوع توهین ها صورت گرفت چه احساسی داشت.
موسوی لارگانی با بیان اینکه معتقدم آقایان رئیسی و قالیباف واقعیات را مطرح کردند، افزود: آنها وعده های توخالی ندادند بلکه حرف هایی زدند که امکان اجرای آن وجود دارد اگر بحث جوانان یا ایجاد یک میلیون شغل را مطرح می کنند برای آن راهکار و برنامه دارند.
نماینده مردم فلاورجان تاکید کرد: نباید یک زوج جوان برای دریافت یک وام ساده بیش از پنج شش ماه در نوبت باشند و دست آخر آن وام به آنها تعلق نگیرد.
وی با اشاره به صحبت های روحانی در خصوص ارتقای وام ازدواج از سه میلیون تومان به ده میلیون تومان گفت: آقای روحانی افتخار می کند که توانسته در دولتش وام سه میلیون تومانی ازدواج را به ده میلیون تومان ارتقا دهد از ایشان می پرسم چه کسی این کار را کرده است؟ باید بگویید این پیشنهاد توسط چه کسی داده شد؟ در بودجه سال 95 نمایندگان مجلس به ویژه آقای مصباحی مقدم به دولت پیشنهاد داد که وام ازدواج ده میلیون تومان شود. در مذاکرات آن روز مجلس کاملا مشخص است که نماینده دولت در برابر این پیشنهاد صد درصد مخالفت کرد و می گفت امکان این مسئله وجود ندارد حال چرا امروز آقای روحانی به این مسئله افتخار می کند؟
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر رئیس جمهور باید پاسخ دهد که چند درصد از جوان ها امروز توانستند این وام را دریافت کنند. چرا که به دلیل وجود بروکراسی های اداری بسیاری از افراد از دریافت این وام بازمانده اند. یک فرد برای وام ساده باید قباله صد سال پیش مادربزرگش را هم نزد بانک ببرد همین بانک مرکزی پیشنهاد داده که برای وام ده میلیون تومانی یک ضامن می خواهد اما در عمل سه ضامن کارمند با فیش حقوقی را از وام گیرنده طلب می کنند. دولت باید بداند که به بخش نامه های خودش نیز پایبند باشد.