کد خبر:۶۰۱۵۸۰
هشدار العبادی: کردها در درجه اول شهروند عراقی هستند
نخستوزیر عراق ضمن هشدار درباره ایجاد درگیری بین عربها و کردهای عراق و تلاش برای ایجاد تفرقه بین اهل تسنن و شیعیان تاکید کرد که کردها در درجه اول شهروند عراقی هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق روز شنبه درباره تلاش ها با هدف ایجاد درگیری بین عرب و کردهای عراق هشدار داد و اعلام کرد که «کردها در درجه اول شهروند عراقی محسوب می شوند.»
وی طی سخنانی در تلویزیون دولتی عراق در جشنواره وحدت ملی عراق تاکید کرد که «کمپینی برای ایجاد درگیری بین عرب ها و کردها وجود دارد. من به کردها می گویم که شما در درجه اول همانند بقیه شهروندان، عراقی هستید.»
به گزارش شبکه خبری السومریه نیوز، العبادی افزود: به برادران شیعی خود می گویم که همه ما باید کشور را اداره و با تروریسم مبارزه کنیم.
نخست وزیر عراق خطاب به عراقی های اهل تسنن گفت: شما همه عراقی هستید و با کمک شما اراضی عراق را از اشغال تروریست ها آزاد می کنیم، اما بعضا صداهایی برای ایجاد تفرقه شنیده می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.