اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دوران دانشجویی یکی از دوران های جذاب زندگی است که البته خوابگاه دانشجویی بر جذابیت این خاطرات می افزاید. زندگی دانشجویی بخش فراموش نشدنی با کلی اتفاقات و خاطرات تلخ و شیرین یک دانشجو است؛ وقتی همه این خاطرات در خوابگاه رقم بخورد. دانشجویان برای اینکه بتوانند از این دوران خاطرات خوبی داشته باشند نیاز است که با نام و شرایط خوابگاههای دانشجویی آشنا شوند.
در ادامه سلسله گزارشهای خوابگاههای دانشجویی این هفته به سراغ خوابگاههای دانشگاه شهید بهشتی رفتیم که در تمامی حوزه های صنعتی، پزشکی و علوم انسانی دانشجو پذیرش میکند که از دانشگاههایی است که بیشترین جمعیت دانشجویی را به خود اختصاص داده است.
دانشگاه شهید بهشتی در ابتدا در سال ۱۳۷۰ مجتمع خوابگاههای کوی برادران با ۵ بلوک و در سال ۱۳۷۱ کوی خواهران با ۴ بلوک واقع در ضلع شمالی دانشگاه راه اندازی کرد. در سالهای بعد بلوکهای ۵ و ۶ خوابگاه خواهران برای اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی ساخته شد.
بدنبال روند توسعه پذیرش دانشجو و افزایش جمعیت دانشجویی این دانشگاه به ویژه دانشجویان غیر بومی خوابگاههای، بلوار کشاورز، کچویی، مطهری و قائم مقام در داخل شهر بصورت خوابگاه خود گردان برای دانشجویان متقاضی خوابگاه تهیه شد و سپس با ادغام دانشگاه صنعت آب و برق با دانشگاه شهید بهشتی، خوابگاههای دختران و پسران پردیس شهید عباسپور نیز به این مجموعه اضافه شد.
خوابگاهها دانشگاه شهید بهشتی دارای امکاناتی از جمله؛ مجهز به سالن غذاخوری، سیستم وایرلس ، سالن مطالعه، نمازخانه، سالن تلویوزیون و امکانات ورزشی، سالن بدنسازی، زمین چمن مصنوعی، خدمات پزشکی و مشاوره، مراکز خدماتی شامل فروشگاه مواد غذایی، بوفه، خشکشویی، نانوایی، آرایشگاه، خیاطی و... است.
از جمله اهداف تامین خوابگاه در دانشگاه شهید بهشتی؛
۱- تامین مسکن مناسب در طول تحصیل دانشجویان با توجه به محدودیت و امکانات موجود دانشگاه و توزیع بهینه امکانات در بین دانشجویان
۲-تلاش برای ارتقای توسعه کمی و کیفی خوابگاهها
۳- تامین و بهینه سازی فضای فیزیکی برای ساکنین
۴- تامین محیطی امن برای دانشجویان خوابگاهی و کوشش در جهت رعایت حریم فردی و اجتماعی دانشجویان و اتخاذ تدابیر مناسب برای رفع تنش ها
۵- تلاش برای ایجاد و برقراری تعامل مطلوب با دانشجویان و بهره گیری از مشارکت فعال آنان در جهت حفظ و نگهداری خوابگاه و ارتقاء سطح اخلاقی و رفتاری دانشجویان و استفاده از نقطه نظرات آنان در تدوین برنامه های مورد نظر
۶-تلاش برای ارتقای فرهنگ زندگی خوابگاهی
۷- شناخت و پاسخگویی به نیازهای دانشجویان در حدود امکانات و مقدورات دانشگاه
بر اساس گزارشهای معاونت دانشجویی این دانشگاه، در حال حاضر حدود ۴ تا ۵ هزار نفر دانشجو در خوابگاه های دانشگاه شهید بهشتی مستقر هستند.
دو خوابگاه بزرگ در درون دانشگاه شهید بهشتی قرار گرفته و مابقی خوابگاهها در پردیس شهید عباسپور، پردیس زیرآب و سطح شهر پراکنده اند و جمعیت دانشجویی را پوشش می دهند.
وضعیت خوابگاههای متاهلی این دانشگاه به این صورت است که؛ در حال حاضر یک خوابگاه متاهلی توسط هیات واقفین احداث شده و به دانشجویان و خدمات ارائه می دهد. یک ساختمان متاهلی در حال ساخت است که با احداث آن به ظرفیت خوابگاه متاهلی دانشگاه اضافه می شود.
مسئولان این دانشگاه معتقدند عمده مشکل دانشگاه در بخش خوابگاه های متاهلی است که امیدواریم با ساخت و سازهایی که در این بخش در حال انجام است، وضعیت این خوابگاهها بهتر شود.
گفتنی است، دانشجویان میتوانند از طریق ادرس تلگرامی @SnnUni_Admin و یا با شماره ۰۹۳۳۹۸۸۴۱۴۲مشکلات خوابگاهی خود را به خبرگزاری دانشجو ارسال کنند.