به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، حزبالله در مقابله با تهدیدات آرام نمیگیرد و از امتحانی به امتحان دیگر منتقل میشود ؛ اعتماد به ارتش لبنان پابرجاست و پس از آنکه حزب الله، عقب نشینی خودش را از سلسله کوههای شرقی در مرز با سوریه اعلام کرد و ارتش پایگاههای نظامی این منطقه را در اختیار گرفت، این ارتش در مقابل چالش جدیدی است.
بر اساس گزارش وبگاه «النشره»، این اقدام، افکار عمومی لبنان را به دو بخش تقسیم کرده است: مخالفان که معتقدند این اقدام به دنبال عقبنشینی در برابر احتمال حملات ائتلاف بین المللی و اسرائیل به این مراکز است و موافقان که معتقدند این اقدام به معنای پایان دور موازی حزبالله در مرزها و بازگشت این جنبش به مرحله آمادهباش برای به کارگیری دز زمان مورد نیاز است.
در ادامه این گزارش آمده است: با چشمپوشی از دلیلی که حزبالله را به سمت این موضوع سوق میدهد ، واقعیت فعلی اعلام میکند که ارتش لبنان در مقابل چالش جدیدی در مرز با سوریه است اما با همه کاستیهای تسلیحاتی این ارتش، مردم لبنان به ایفای نقش آنها اطمینان دارند. گفتن این موضوع، منطقی است که اگر این مراکز بخواهد مورد هدف قرار گیرد فقط از سوی تروریستهاست، هیچ کشوری (خواه ائتلاف بی المللی باشد، یا سوریه یا روسیه یا آمریکا) اقدام به اینچنین کاری نخواهد کرد زیرا امور را پیچیدهتر میکند.
النشره افزود: از سوی دیگر وقتی ارتش ، مراکز نظامی در مرز با سوریه را تحویل بگیرد ، مطالباتش برای اسلحه در راستای انجام ماموریتش افزایش خواهد یافت و کشورهای غربی را به کمک به ارتش در این راستا کمک خواهد کرد.
چالش دوم در برابر ارتش لبنان در «جرود عرسال» خواهد بود و باید عملیات نابودی تروریستها به پایان برسد تا زمینه برای راهحل سیاسی مورد نظر فراهم شود ؛ علیرغم اینکه مسأله از نظر عملی سخت است اما ارتش مانند همیشه بر عهد خود خواهد بود، مرزهای شرقی مانند مرزهای جنوبی لبنان نیست و کار ارتش در این منطقه خطرناکتر و سختتر خواهد بود.