آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۷۰۴۰

تروریست‌ها در تنگنا قرار گرفتند/ هلاکت ۱۶۴۶۷ داعشی در موصل تاکنون

نیروهای عراقی در غرب موصل تروریست‌های داعش را در ۱۲ کیلومتر مربع به محاصره در آورده و این حلقه به سرعت در حال تنگ‌تر شدن است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سرهنگ «یحیی رسول» سخنگوی اتاق عملیات مشترک آزادسازی موصل تأکید کرد که تروریست‌های داعش در تنگنا قرار گرفته‌اند و فقط 12 کیلومتر مربع (تقریبا هفت منطقه) از غرب موصل در اختیار آنهاست که بزودی نیز این مناطق آزاد می‌شود.

 

به نوشته روزنامه الصباح عراق، یحیی رسول در مصاحبه با خبرنگاران گفت: آمار تلفات داعش تا دیروز 16467 بوده است. 394 نفر نیز دستگیر شده‌اند. 679 خودروی بمب‌گذاری شده و 889 نفربر و تانک منهدم شده و 6661 مین خنثی شده است.

 

همچنین 11 مرکز فرماندهی، 76 کارگاه بمب‌گذاری خودروها و 47 پهباد منهدم شده است.

 

از سوی دیگر بنا بر اعلام شبکه رووداو، تروریست‌های داعش صبح امروز (چهارشنبه) تلاش کردند با پنج خودروی بمب‌گذاری شده نیروهای عراقی را هدف قرار دهند که موفق نبودند.

 

بنا بر این گزارش، نیروهای عراقی تلاش دارند تسلط خود را بر منطقه «العریبی» کامل کنند و فرماندهان عراقی گفته‌اند که اغلب تروریست‌هایی که در شهر مانده‌اند از اتباع خارجی هستند.


آخرین تحولات میدانی موصل . ابعاد اصلی تصویر   

به گفته خبرنگار رووداو، نیروهای پلیس فدرال و واکنش سریع در منطقه 17 تموز پیشروی کرده‌اند و نیروهای لشگر شانزدهم ارتش عراق نیز در منطقه «حاوی الکنیسه» متمرکز شده است.

 

صرفا به طور تقریبی هفت منطقه در اشغال داعش باقی مانده است که 10درصد غرب موصل را شامل می‌شود؛ اما حضور گسترده غیر نظامیان سرعت عملیات را کند کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی اکبر
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۵
خداوندا به حق بانوی دوعالم فاطمه زهرا سلام الله علیها قسمت میدم که تمام دشمنان آقا علی بن ابی طالب علیه سلام رو خوار و ذلیل و نابود بگردان، ان شاء الله .
0
0
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۱
به امید پاکسازی کشور های اسلامی از شر تکفیر و ترور و افتضاح حامیان مکاتب پوچ.
0
0
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹
دمتون گرم - بزنید همه این حرامی ها رو تیکه پاره کنید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار