اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین توکلی، مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: ثبت نام برای شرکت در دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی سال ۱۳۹۶ منحصراً بصورت اینترنتی از ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه آغاز شده است و تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ادامه دارد.
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: به داوطلبانی که تاکنون موفق به ثبت نام در این دوره ها نشده اند، تا ۳۱ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به تکمیل فرم تقاضانامه خود اقدام کنند.
مشاور عالی سازمان سنجش اظهار داشت: پذیرش در ۳۱ رشته مورد پذیرش در دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی سال ۱۳۹۶ به صورت بدون آزمون (پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی) و پذیرش در ۱۱ رشته به صورت با آزمون صورت می گیرد.
توکلی با اشاره به ظرفیت پذیرش در این دوره ها گفت: ظرفیت نهایی پذیرش ۲۹۴ هزار و ۶۸۴ نفر است. تاکنون نیز تعداد ۲۵ هزار و ۱۹۰ داوطلب در این دوره ها ثبت نام کرده اند.
وی افزود: دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته در دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفهای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۳۹۶ در سایت سازمان سنجش منتشر شده است.
مشاور عالی سازمان سنجش خاطرنشان کرد: تمام داوطلبان متقاضی ثبت نام که دارای شرایط عمومی واختصاصی میتوانند در آزمون مذکور ثبتنام و شرکت کنند و در صورتی که دارای شرایط مذکور باشند، به عنوان داوطلب مقطع کاردانی منحصراً در یک رشته امتحانی و متناسب با رشته تحصیلی و کد رایانه ای چهار رقمی دیپلم خود (طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون) متقاضی ادامه تحصیل شوند.
توکلی گفت: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفهای و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی سال ۱۳۹۶ در رشته هایی که پذیرش در آنها با آزمون است در روز جمعه ۱۳ مرداد ۹۶ برگزار خواهد شد و داوطلبان می توانند از روز سهشنبه ۱۰ مرداد ۹۶ تا روز پنجشنبه ۱۲ مرداد ۹۶ با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.
وی گفت: نتایج نهایی پذیرش در رشته های باآزمون و بدون آزمون در دهه آخر شهریورماه ۹۶ اعلام می شود.
به گزارش مهر، پذیرش در ۳۱ رشته امتحانی صرفاً با سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) صورت می گیرد و برای این دسته از داوطلبان آزمون برگزار نخواهند شد.
این رشته ها شامل الکترونیک، سرامیک، معدن، ناوبری، الکترونیک و مخابرات دریایی، مکانیک موتورهای دریایی، امور اداری، کودکیاری، طراحی و دوخت، هنرهای تجسمی، فرش دستباف، قلم زنی، امور دامی، گاوداری صنعتی، ساخت و تولید، مرغداری صنعتی، نقشه کشی عمومی – نقشه کشی و طراحی صنعتی، تکثیر و پرورش آبزیان، صنایع فلزی، پرورش زنبور عسل، صنایع چوب و کاغذ، امور زراعی و باغی، چاپ، گل و گیاهان زینتی، ساختمان، ماشینهای کشاورزی، صنایع شیمیایی، نوازندگی ساز ایرانی، صنایع نساجی، هتلداری، متالورژی است.
پذیرش ۱۱ رشته امتحانی از طریق آزمون صورت می گیرد.
این رشته ها شامل الکتروتکنیک، کامپیوتر، مکانیک خودرو، تاسیسات، نقشه کشی معماری، نقشه برداری، حسابداری بازرگانی، مدیریت خانواده، تربیت بدنی، گرافیک، صنایع غذایی است.