آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۸۰۰۹

تدوین طرح اصلاح ساختار دانشگاه تربیت مدرس

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: طرح اصلاح ساختار این دانشگاه در حال تدوین است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در نشست شورای دانشگاه گفت: باتوجه به تغییرات زیادی که در طرح تحول راهبردی برای فرآیندهای دانشگاه دیده شده و نیز اصلاح چارت دانشگاه که بیش از ۱۱ سال است تغییری در آن صورت نگرفته و جوابگوی مطالبات امروز دانشگاه نیست بنابراین نیازمند اصلاح ساختار زیربنایی هستیم.

 

وی افزود: قرار است تا اواخر پاییز امسال طرح کلی اصلاح ساختار دانشگاه به هیات امنا ارائه شود که در این راستا نیازمند فعالیت فشرده هستیم.

 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان کرد: در این راستا باید شورای راهبردی بر اساس اهداف، ‌ ماموریت ها و روال های طرح تحول که بتواند مطالبات و خواسته ها را در قالب جدید بگنجاند، تاسیس است تا امور مربوط به تغییرات ساختاری دانشگاه اصولی تر پیش رود.

 

احمدی گفت: ارزیابی واحدهای اصلی دانشگاه، ‌ دانشکده ها و مراکز پژوهشی در دستور کار است و ارزیابی مراکز پژوهشی نیز از سال گذشته آغاز شده و قرار است مراکزی که دارای عملکرد ضعیف تری بودند تقویت و یا تعطیل شوند.

 

وی اظهار داشت: ارزیابی دانشکده ها نیز به زودی آغاز می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار