اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم از متصدیان و شاغلین واحدهای عرضه مواد غذایی درخواست کرد تا در ایام ماه مبارک رمضان با بازرسین بهداشت محیط این معاونت همکاری لازم را داشته باشند.
محمد رحمانیان گفت: با توجه به اجرای طرح تشدید بازرسی های بهداشت محیط در این ماه مبارک، از متصدیان خواست تا علاوه بر رعایت بهداشت فردی به ویژه در هنگام تهیه و سرو مواد غذایی و رعایت نظافت بهداشت محل کار خود، در تهیه و تولید زولبیا، بامیا، آش، حلیم و سایر مواد غذایی دقت لازم را داشته و در زمان بسته بندی مواد غذایی حتماً از دستکش یکبار مصرف و انبرک استفاده کنند.
وی بیان کرد: همشهریان گرامی شیرینی جات و مواد غذایی مخصوص این ماه را از محل و فروشگاه های مجاز تهیه و خریداری نمایند و از تهیه مواد غذایی از دستفروشان و مراکز غیرمجاز خودداری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم تصریح کرد: همشهریان عزیز در هنگام تهیه مواد غذایی به سالم بودن، بسته بندی، تاریخ تولید و انقضا و مجوز سازمان غذا دارو دقت داشته و در صورت مشاهده تخلف با سامانه رسیدگی به شکایات 190 جهت تماس حاصل کنند.