کد خبر:۶۰۹۹۶۰

تعیین شاخص‌های بررسی پرونده‌های متقاضیان تدریس خبرگی در دانشگاه جامع

تعیین شاخص‌های بررسی پرونده‌های متقاضیان تدریس خبرگی دانشگاه علمی کاربردی در جلسه هماهنگی کمیسیون تخصصی صنعت بررسی شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، جلسه هماهنگی کمیسیون تخصصی صنعت با حضور روحیان سرپرست مرکز امور مدرسان و مسئول دبیرخانه هیأت ممیزه و رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی فعال منتخب در بخش صنعت و با هدف تعیین شاخص‌ها و معیارهای بررسی متقاضیان مدرسی خبره/تجربی گروه صنعت برگزار شد.

 

روحیان سرپرست مرکز امور مدرسان و مسئول دبیرخانه هیأت ممیزه در این جلسه با اشاره به جایگاه مدرسان تجربی و خبره دانشگاه گفت: برگزاری این جلسه از جهت تعیین شاخص‌ها و معیارهای بررسی پرونده‌های متقاضیان تدریس خبرگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

وی در ادامه گزارشی از جلسات هیأت ممیزه دانشگاه، آمار مدرسان فعال در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۶-۱۳۹۵، آمار مدرسان خبره و مدرسان فعال در گروه صنعت و پالایش مدرسان ارائه کرد و اهم مفاد آیین نامه خبرگی/ تجربی و نیز تعریف مدرس خبره و تجربی و شرایط احراز آن را تبیین کرد.

 

ستوده رئیس کمیسیون تخصصی صنعت نیز در این جلسه توضیحاتی درباره اهداف هیأت ممیزه مطرح و اظهارداشت: تمام اعضاء حقیقی هیأت ممیزه با حکم وزیر علوم منصوب می‌شوند و هیأت ممیزه در دانشگاه‌ها و در سازمان‌هایی که امور حاکمیتی انجام می‌دهند از ارکان اساسی محسوب می‌شود.

 

وی افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی هم پس از بررسی پرونده‌های متقاضیان تدریس خبرگی/ تجربی در کمیته‌ها و کمیسیون ذیربط و اخذ موافقت اولیه، در هیأت ممیزه مطرح و در خصوص تأیید یا عدم تأیید صلاحیت متقاضیان تصمیم گیری می‌شود.

 

رئیس کمیسیون تخصصی صنعت به اهمیت همکاری متخصصان گروه‌های مختلف صنعتی در کمیته‌ها اشاره کرد و گفت: هرچه شاخص‌های مناسب و مطلوبی برای بررسی پرونده‌ها تدوین شود سرعت رسیدگی به پرونده و در نهایت پاسخگویی به واحدهای استانی افزایش می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار