به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دعیر بوعذار اظهارداشت: پرستاری یک رشته اکادمیک با سابقه یک قرن است. این رشته در تمامی دنیا جزء رشته های مهم در حوزه درمان و پیشگیری محسوب می شود.
وی افزود: پس از گذشت یک قرن از آموزش آکادمیک پرستاری به جای ارتقاء و رفع نواقص خدمتی و ایجاد انگیزه برای فارغ التحصیلان این رشته و ارائه خدمات بهتر و دقیق برای مددجویان سعی دارند با برگشت به عقب و آموزش بیمارستانی رشته پرستاری، سلامت مردم را به خطر بیاندازند.
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور یادآور شد: در حال حاضر شرایط جذب نیروهای فارغ التحصیل شده از ۱۸۰ دانشکده در سطح کشور وجود ندارد و وزارت بهداشت به جای حل معضل جذب در پی پاک کردن صورت مسئله است و به بهانه کمبود نیرو در پی آموزش غیر آکادمیک پرستاری است در حالی که بیمارستان های کشور توان پوشش کارآموزی های دانشجویان را ندارد.
وی تصریح کرد: جهت تربیت پرستار در بیمارستان وزارت بهداشت اعلام نماید که کدام بیمارستان امکانات اولیه از جمله کلاس، آزمایشگاه یا حتی رختکن آبرومند را مهیا کرده است که در حال حاضر با افزایش این امکانات در پی جذب دانشجو توسط بیمارستان ها شده است.
بوعذار افزود: به دلیل عدم جذب بعد از تحصیل یا جذب شرکتی پرستاران و فشار کاری فروان ، بسیاری از آنها بعد از تحصیل به فکر مهاجرت ، فعالیت در حرفه های دیگر و غیر مرتبط با پرستاری هستند.
وی تصریح کرد: در کشور پرستارانی هستند که هیچگونه امنیت شغلی ندارند نظیر پرستاران شرکتی یا کسانی که با ردیف کارگری در بیمارستان های خصوصی و کلینیک ها مشغول کار هستند و از کمترین مزایا بی بهره هستند.
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری کشور با اشاره به کمبود پرستار در بیمارستان ها، گفت: در کشور پرستار جویای کار بسیار زیاد است و می توان از طریق برگزاری آزمون استخدامی به صورت قراردادی یا پیمانی به راحتی این افراد را شناسایی کرد، بنابراین بهتر است هزینه ها را صرف داشته های خود کنیم نه برنامه هایی نظیر پرستار بیمارستانی که معلوم نیست چه آینده ای با آن برای سلامت مردم رقم خواهد خورد.