اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، برنامه جامع و نوین کارآفرینی بینالمللی با نام جشنواره کارآفرینی در ایران و کشورهای حوزه اکو توسط دانشگاه فردوسی مشهد و شرکت دانش بنیان ایده پروران مشرق غزل به عنوان استاتآپ چند میلیتی متشکل از دانشجویان و دانشآموختگان بینالمللی و ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد طراحی شده است.
این برنامه تا پایان سال 96 اجرایی میشود و در تیرماه سه جشنواره کارآفرینی به جهت توسعه کسب و کار بینالمللی در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد برگزارمیشود.
امروز نشست خبری استارتآپ در ساختمان شورای مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
سید هادی ابراهیمی در این نشست خبری فردوسی در خصوص اهمیت استارت آپ، گفت: این برنامه به سه دلیل اهمیت دارد از جمله تمرکز کارآفرینی در دانشگاهها، بین المللی بودن این جریان و اهمیت همکاری بینالمللی و شرکتهای دانش بنیان است.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه دانشگاه فردوسی مشهد در برنامههای راهبردی خود ایجاد دانشگاه نسل سه را تعریف کرده است، افزود: این دانشگاه به منظور ایجاد دانشگاه نسل سه مراکز رشد علوم انسانی را به طور مستقل راهاندازی کرد و در کشور دومین دانشگاه است که این اقدام را انجام داده است.
مدير دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: دانشگاه فردوسی همچنن مرکز رشد واحد فناوری را نیز ایجاد کرده است و اکنون در این دو مرکز25 شرکت دانش بنیان و 100 شرکت فعال مشغول به کار میباشند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: بینالمللیسازی دانشگاه از دیگر اهداف این دانشگاه است که از سال 92 با چند برنامه، همکاری بینالمللی و علمی خود را با دانشگاهها و موسسات آموزشی کشورهای مختلف افزایش دادهایم و تعداد دانشجویان خارجی در دو سال اخیر نسبت به سالهای قبل افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: طبق اعلام وزارت علوم دانشگاه فردوسی مشهد در زمینه همکاری بینالمللی و جذب دانشجویان خارجی نسبت به سایر دانشگاههای کشور رتبه اول را دارد.