کد خبر:۶۱۳۰۶۹
«دیدار گزینشی رئیس‌جمهور با دانشجویان»؛

آقای روحانی؛ آیا اینگونه باید افکار نسل جوان را بپذیریم؟! / چرا نمی خواهید دانشجویان دغدغه‌مند وارد عرصه شوند؟!

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان در انتقاد به دعوت گزینشی دانشجویان در ضیافت افطاری ریاست جمهوری گفت: آقای روحانی؛ آیا اینگونه باید افکار نسل جوان را بپذیریم؟! شما خودتان اجتماع نقیضین هستید؛ اول می‌گوئید بشنوید و بعد خودتان نمی‌گذارید سخنی گفته شود؛شما تکلیفتان را مشخص کنید آیا می‌خواهید دروغ بگویید یا حقیقتی فاش نشود؟!

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محسن اکبری پور، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ولی عصر رفسنجان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، در انتقاد به دعوت گزینشی دانشجویان در ضیافت افطاری ریاست جمهوری گفت: به نظر می رسد این رفتارهای دولت، ناشی از ترس گفتن حقیقت و عدم تحمل انتقاد است. رئیس جمهور همه مسائل را تحمل می کند تا حقیقت گفته نشود و در واقع افراد دغدغه مند وارد عرصه نشوند.

 

وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در همین دیدار مبنی بر اینکه باید افکار نسل جوانمان را بپذیریم و به رسمت بشناسیم و بر مبنای تفکر نسل جوان که آینده متعلق به آنهاست، آینده کشور را طراحی کنیم، تصریح کرد: آقای روحانی؛ آیا اینگونه باید افکار نسل جوان را بپذیریم؟! شما خودتان اجتماع نقیضین هستید؛ اول می گوئید بشنوید و بعد خودتان نمی گذارید سخنی گفته شود؛شما تکلیفتان را مشخص کنید آیا می خواهید دروغ بگویید یا حقیقتی فاش نشود؟!

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ولی عصر رفسنجان ادامه داد: آقای روحانی؛ اگر می خواهید آینده بر مبنای تفکر نسل جوان باشد، چرا باید یکسری افراد انقلابی در دیدار با شما حذف شوند؟! آن ها که خود دغدغه مند هستند، چطور است که رهبری به آن ها می گوید که آتش به اختیارید.

 

اکبری پور خاطرنشان کرد: آقای روحانی می گوید دانشگاه ها؛ شرکت های دانش بنیان و نسل جوان ما باید از همه توان برای ساختن و دستیابی به آزادی و امنیت و پیشرفت گام استوار بردارد ما هم از این موضوع استقبال می کنیم؛ آقای روحانی دولت قبل تموم شده و شکر که دولت قبل هم برای خودتان بوده،پس نمی توانید اعتراض کنید، امید جوانها نسبت به شغل و آیندهشان چقدر شده در دانشگاه ها ؟! آیا بودجه شرکت های دانش بنیان کم نشده؟! چرا ماهواره دانشگاه شریف که آمادگی پرتاب داشته؛ اما پایین می آید؛ باید در عمل ثابت کنیم، دولت حرف تمام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار